ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Απάντηση Καρβέλη σε “Κοινωνία Μπροστά”: Ανεξέλεγκτος πλέον ο πολιτικός εκνευρισμός του κ. Παπαδόπουλου

Ανακοίνωση – απάντηση στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Κοινωνία Μπροστά”, εξέδωσε το γραφείο του Αντιδημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, Σπ. Καρβέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:


«Ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος αφού πλέον δεν έχει κανένα επιχείρημα και σοβαρό αντίλογο να κρίνει πολιτικά τη δημοτική αρχή και το έργο της, καταφεύγει στην προσφιλή του τακτική της σκανδαλολογίας και της λασπολογίας με «όχημα» τα μέσα ενημέρωσης προκειμένου να δημιουργήσει κλίμα πόλωσης.

Στην ουσία με τα καταγγελλόμενά του επιτίθεται κατά συμπολιτών μας που προσέφεραν υπηρεσίες και εμπορεύματα στο Δήμο και ούτε λίγο ούτε πολύ τους αμφισβητεί, καθώς ενώ μπήκαν σε διαδικασία δαπανών για διάφορούς λόγους δεν κατέστη δυνατό να πληρωθούν και κατά την γνώμη του κ. Παπαδόπουλου θα έπρεπε είτε να μείνουν απλήρωτοι είτε να οδηγηθούν σε μακροχρόνιους δικαστικούς αγώνες που θα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα με τις διαταγές πληρωμής.

Αμφισβητεί επίσης τίτλους πληρωμής που εξέδωσαν δικαστές τους οποίους και ουσιαστικά εγκαλεί ότι παρανόμησαν. Φαίνεται ότι ο κ. Παπαδόπουλος έχει χάσει εντελώς την ψυχραιμία του ή βρίσκεται πλέον σε πολιτική απόγνωση μπαίνοντας σε ένα φαύλο κύκλο πολιτικής χυδαιότητας.

Η Δημοτική αρχή ασφαλώς και δεν «τρομοκρατείται» από τους βαρύγδουπους τίτλους των ανακοινώσεών του. Άλλωστε έχει πλέον αποδεχθεί την πολιτική συμπεριφορά του κ. Παπαδόπουλου σε όλη τη διάρκεια της δημοτικής του θητείας. Ουκ ολίγες φορές οι αβάσιμες και αστήρικτες δήθεν καταγγελίες του, το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να προκαλέσουν καθυστερήσεις σε επείγοντα έργα και τίποτε περισσότερο. Επιπλέον τονίζεται πως ο Δήμος είναι στη διάθεση οποιοιδήποτε αρμοδίου φορέα για κάθε έλεγχο κι αυτό είναι μάλλον που προκαλεί τον εμφανή εκνευρισμό και τον ανεξέλεγκτο πλέον πολιτικό θυμό του κ. Παπαδόπουλου».

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button