ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Απάντηση Φαρμάκη σε Κατσιφάρα: “Ας κάνει πρώτα την αυτοκριτική του…”

“Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη” απάντησε πριν λίγο ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, σε ερώτηση αναφορικά με την πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξής του πρώην Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, μετά τον απολογισμό που έγινε για την Ηλεία αλλά και την αντιμετωπιση της ανεργίας στην Δυτική Ελλάδα

“Πριν λίγες μέρες τον κάλεσα στο Λύκειο του Θερμού στα εγκαίνια. Είμαστε εδώ για να προσθέσουμε. Και προσθέτουμε όταν σεβόμαστε και στεκόμαστε πάνω σε αυτά που βρίσκουμε, όταν δεν αναιρούμε και δεν προσβάλλουμε. Έργα ενταγμένα που βρήκαμε έχουν πολλά προβλήματα και θα μπορούσαμε να κάνουμε μικροπολιτική”, είπε ο κ. Φαρμάκης.

Συμπλήρωσε πως ο ίδιος δεν ασχολήθηκε με αυτο το θέμα, ούτε έκρινε ποτέ την σκοπιμότητα κάποιου έργου. Ζήτησε όμως “συνέπεια” και αποφυγή πρακτικών που μπορει να θέσουν σε κίνδυνο την υλοποίηση έργων.

“Όλοι είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τη Δυτική Ελλάδα. Αφού ως διοικούντες γνωρίζουν τι έκαναν και τι δεν έκαναν καλά, ας κάνουν πρωτίστως την αυτοκριτική τους”, κατέληξε ο κ. Φαρμάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button