ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Καραπάνος προς Κατσούλη: «Πλησιάζουν οι εκλογές…»

“Επιμένοντας στην προσφιλή ενασχόληση της δημιουργίας εντυπώσεων και μόνο, οι κ.κ. Π. Κατσούλης και Π. Καρατσόλης στην πρόσφατη ανακοίνωσή τους περί «ακριβής φτώχειας» για μια ακόμη φορά καταφεύγουν στην μέθοδο της στρέβλωσης  προκειμένου να κάνουν αισθητή την πολιτική τους παρουσία.”

Τα παραπάνω επισημαίνονται σε ανακοίνωση της δημοτικής αρχής του Μεσολογγίου , ως απάντηση στην δήλωση των δυο Συμβούλων της αντιπολίτευσης, για την απευθείας ανάθεση του έργου της μελέτης για την υλοποίηση σχεδίου δράσης αντιμετώπισης της φτώχειας στον Δήμο Μεσολογγίου.


Η απάντηση του δήμου Μεσολογγίου, συνεχίζει:

“Πιστεύουμε ότι γνωρίζουν από τη θητεία τους στο δήμο, ότι η δημοσίευση κάθε απόφασης μέσα στο πρόγραμμα «διαύγεια» γίνεται μόνον στην περίπτωση εξάντλησης των ελέγχων νομιμότητας.

Εάν γνωρίζουν κάτι ως μη νόμιμο, ας απευθυνθούν στον Εισαγγελέα. Σε διαφορετική περίπτωση κινούνται στα όρια της συκοφαντίας.

Το κείμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσαν ως άλλοι «οικονομικοί εισαγγελείς», «ανακυκλώνει» το απόλυτο «τίποτε», και κλείνει με…τριήμερη προθεσμία. Δεν αναφέρει δε τίποτε περισσότερο, παρά την  πορεία μιας καθ’ όλα νόμιμης διαδικασίας.

Σε ότι αφορά τα δεδομένα εταιρειών οι κ.κ. Κατσούλης και Καρατσόλης ας απευθυνθούν για πληροφορίες στους αρμόδιους φορείς. Τον χρόνο δε που κατανάλωσαν να «ερευνούν» εταιρικές συνθέσεις, ίσως θα ήταν δημιουργικότερο να τον διαθέσουν -ως εκλεγμένοι-σε ουσιαστικές  δράσεις στήριξης των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Στα “κηρύγματα” δε “περί ηθικής” ας είναι εγκρατείς. Η τοπική κοινωνία γνωρίζει καλά το«δείγμα γραφής» τους.”

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button