Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Απαντήσεις Τσιχριτζή σε επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους για το πρόγραμμα της Περιφέρειας για τις μμε

Μετά τις ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπακτίας και του Εμπορικού Συλλόγου Αμφιλοχίας

To γεγονός ότι η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας & Δωρίδας Και ο Εμπορικός Σύλλογος Αμφιλοχίας, προχώρησαν σε ανακοινώσεις-αιτιάσεις, με αιχμές και κατά του Επιμελητηρίου, σχετικά με το πρόγραμμα ενίσχυσης των Μικρομεσαίων απο την Περιφέρεια, προκάλεσε την αντίδραση του πρόεδρου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας Παναγιώτη Τσιχριτζή.

Με ανοικτή του επιστολή ο κ. Τσιχριτζής, απαντά στους δυο Συλλόγους, κάνοντας λόγο για λαϊκισμό και για απουσία των δυο φορέων κατά τη διάρκεια της σχετικής διαβούλευσης.

Παράλληλα, επισημαίνει την μεγάλη δημοσιότητα που έδωσε η Περιφέρεια στο πρόγραμμα, ώστε να ενημερωθούν οι μικρομεσαίοι της περιοχής.

Η επιστολή του κ. Τσιχριτζή:

“Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αποτέλεσε ιδιαίτερα δυσάρεστη έκπληξη αφενός μεν το Ψήφισμα διαμαρτυρίας των πρώτου εξ υμών, αφετέρου δε η ανακοίνωση του δευτέρου. Τόσο για το ύφος όσο και για το περιεχόμενο.
Για το λόγο αυτό θα ήθελα να θέσω το ερώτημα: ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ;

Να σας υπενθυμίσω μερικές σημαντικές ημερομηνίες:

– Η προδημοσίευση της δράσης αναρτήθηκε στις 18.09.2020 τόσο στο portal της Περιφέρειας όσο και στο αντίστοιχο της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων όσο και στο portal του Επιμελητηρίου.
ΥΠΟΒΑΛΛΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΙΣ 2.10.2020, ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ;

– Επίσης, να σας υπενθυμίσω ότι το Επιμελητήριό μας με τη συνδρομή της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και βεβαίως με την Περιφέρεια, διοργάνωσαν στις 7.10.2020 ενημερωτική εκδήλωση, με δυνατότητα συμμετοχής δια ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης, παρουσίασης της δράσης, στην οποία εκδήλωση είχατε προσκληθεί να παραστείτε με οποιονδήποτε από τους δυο τρόπους.

ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ;

Η δημοσιότητα της δράσης στα ΜΜΕ δεν είχε προηγούμενο. Επί ένα (1) μήνα υπήρχε βιντεάκι με την παρουσίαση της δράσης σε δεκαεπτά (17) site της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, σε δυο (2) τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς και σε εννιά (9) εφημερίδες του Νομού.
Ερώτηση: ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΤΕ;
ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ;

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Επιτρέψτε μου να σας πω, μετά από 35 χρόνια ενεργού παρουσίας στα κοινά του επιχειρείν ότι ο λαϊκισμός και η ρήση “Φταίει η κατσίκα του γείτονα “ είναι αδιέξοδα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button