Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Απαντά στις καταγγελίες του δήμου Ναυπακτίας ο Α. Κοτσανάς

Με προσωπική ανάρτηση ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας Ανδρέας Κοτσανάς απαντά στην ανακοίνωση του δήμου Ναυπακτίας αναφορικά με το περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το ΚΕΠ Ναυπάκτου με αφορμή την καθυστέρηση του κλιμακίου του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με το δήμο Ναυπακτίας, ο κ. Κοτσανάς εξαπέλυσε προσωπικές φραστικές επιθέσεις, οι οποίες και καταδικάζονται ρητώς από τη Δημοτική Αρχή που κάνει λόγο για «ανεπίτρεπτη λεκτική επίθεση».

Ο κ. Κοτσανάς στην απάντηση του προς το δήμο σημειώνει πως «η περίσταση και οι στιγμές απαιτούν σοβαρότητα και όχι επικοινωνιακή διαχείριση ούτε μετάθεση των ευθυνών σας».

Η νεότερη ανακοίνωση Κοτσανά αναφέρει τα εξής:

«Αντί μιας δημόσιας μεγάλης συγγνώμης ή έστω ενός απολογητικού δελτίου τύπου από τη Δημοτική αρχή του κ.Γκίζα για την αναμονή δεκάδων συνδημοτών μας κάτω από δύσκολες συνθήκες στην παραλία Γριμπόβου (έμπροσθεν του ΚΕΠ) προκειμένου να υποβληθούν σε προγραμματισμένο Drive Trough Rapid Test, με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η δημοτική αρχή εξέδωσε δελτίο τύπου που ουσιαστικά με εγκαλεί για την παρουσία μου στο σημείο καθώς και ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στο προσωπικό του ΕΟΔΥ.

Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι ότι όταν έφτασα στο σημείο κατόπιν εκκλήσεως των συνδημοτών μου διαπίστωσα δια ζώσης ότι υπήρχαν εκεί 50 δημότες με ζωγραφισμένη την αγωνία και έκδηλη ανησυχία στα πρόσωπα τους, και διαμαρτυρόμενοι ρωτούσαν επίμονα αν θα πραγματοποιηθούν τα τεστ και για ποιο λόγο δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από τη δημοτική αρχή ενώ είχαν παρέλθει 35 λεπτά από την προγραμματισμένη έναρξη των rapid test.

Κατόπιν με την άφιξη του κλιμακίου ζητήθηκε σε εμένα από τους πολίτες που βρίσκονταν εκεί να με ενημερώσει ο ΕΟΔΥ ποιος ήταν ο λόγος της καθυστέρησης τους.

Κάποιοι από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ διατύπωσαν ότι η ώρα έναρξης των προγραμματισμένων τεστ ήταν η 12:00μ.μ. και όχι η 11:00π.μ. που είχε ενημερώσει ο Δήμος.

Ένας εξ αυτών ο οποίος τελικά είχε την ιδιότητα του οδηγού διατύπωσε διαφορετική άποψη δηλαδή ότι η καθυστέρηση οφείλονταν σε προηγούμενα τεστ που έγιναν σε άλλο χώρο, αλλά με συμπεριφορά η οποία δεν συνάδει με την ιδιότητα του, χωρίς να έχει διακριτικά του ΕΟΔΥ, και με καφέ στο χέρι απηύθυνε προσωπικά σε εμένα τον λόγο με χαρακτηρισμούς του τύπου “ποιος είσαι εσύ” με αποτέλεσμα να τον εγκαλέσω και να του υπενθυμίσω τις υποχρεώσεις του που απορρέουν από τα υπηρεσιακά καθήκοντα του.

Σημειωτέον ότι ενώ ήταν να γίνουν Drive Trough Rapid Test τελικά γίνανε σε σταθερό σημείο και έξω από τα οχήματα αλλά με τους περισσότερους δημότες να έχουν αποχωρήσει από το σημείο.

Τέλος κ.Γκίζα η περίσταση και οι στιγμές απαιτούν σοβαρότητα και όχι επικοινωνιακή διαχείριση ούτε μετάθεση των ευθυνών σας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button