Απαντά ο Α.Ο. Αγρινίου σε καταγγελίες της Α.Ε. Πεντέλης

Στις καταγγελίες της ομάδας της Πεντέλης, αναφορικά με την “φιλοξενία” που έτυχε στο Αγρίνιο, απαντά η διοίκηση του Α.Ο. Αγρινίου.

Αναλυτικά, η διοίκηση του συλλόγου της Πεντέλης θέλοντας να πάρει θέση στα γεγονότα της Κυριακής στο Αγρίνιο αναφέρει:


«”Έβρεχε” μπουκάλια με νερό και αλλά αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αγρινίου. Καταπληκτικοί άνθρωποι, ανεπανάληπτη φιλοξενία. Φανταστικά παιδιά οι παίκτες του Αγρινίου. Με απαράμιλλο ήθος οι Μπαρούχας , Μήτσου και Λαμπρόπουλος, συνόδευσαν τους παίκτες μας…».

Η απάντηση του Α.Ο. Αγρινίου

Οι ανακοινώσεις της ομάδας της Α.Ε. Πεντέλης και του Προέδρου της έχουν καθιερωθεί πλέον μετά από κάθε αποτυχημένο αποτέλεσμα. Δεν μας εκπλήσσει καθόλου η ανακοίνωση που ακολούθησε μετά τον μεταξύ μας αγώνα την περασμένη αγωνιστική. Θυμίζει κακόγουστη τηλεοπτική σειρά, με περίσσεια φαντασία και παραποίηση, την οποία παρακολουθείς απλά και μόνο για να δεις τι άλλο απίθανο θα προβληθεί στο επόμενο επεισόδιο. Η ανάρτηση της ανακοίνωσης έγινε μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) κι όχι στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Ως αθλητικό σωματείο, σεβόμενο την ιστορία του και κυρίως το φίλαθλο κοινό της πόλης μας που παρακολούθησε το συγκεκριμένο αγώνα, δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε σε αυτό το χαμηλό επίπεδο.

Όσον αφορά τα περί ήθους, καταπληκτικών ανθρώπων, και ανεπανάληπτης φιλοξενίας, ο μόνος που δεν δικαιούται να ομιλεί είναι ο κος Χαρτοματσίδης, ο οποίος τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα κατέβηκε από την εξέδρα, εκλαμβάνοντας τη φιλοξενία μας ως αδυναμία μας κι εισήλθε ανενόχλητος πέριξ των γραμμών του αγωνιστικού χώρου, σαν μαινόμενος ταύρος εν υαλοπωλείο, βρίζοντας θεούς και δαίμονες. Παίκτες τους δεν σεβάστηκαν την φιλοξενία μας, υποτιμώντας και βρίζοντας τους αθλητές μας, τον προπονητή μας και το φίλαθλο κοινό μας.

Το Αγρίνιο είναι μια επαρχιακή πόλη «χωριό» και θεωρούμε προσβολή να φιλοξενήσουμε οποιονδήποτε και να μη σεβαστεί το ίδιο μας το σπίτι υποτιμώντας μας και βρίζοντας μας.

Δύο χρόνια τώρα που βρισκόμαστε στην Γ’ Εθνική προσφέραμε εμπράκτως τη φιλοξενία μας σε όλες τις ομάδες που σέβονται την ομάδα μας, το κοινό μας και την πόλη μας. Την ίδια φιλοξενία προσφέραμε και στους φιλάθλους που ακολουθούσαν τις ομάδες τους έως το Αγρίνιο.

Εμείς θα συνεχίσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι που ξεκινήσαμε, πριν αρκετά χρόνια, σεβόμενοι όλους όσους μας σέβονται και θα απαντάμε εντός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων και φυσικά δεν θα επιτρέψουμε να γινόμαστε το εξιλαστήριο θύμα για αποτυχίες άλλων.

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress