Δυτική Ελλάδα

Απαγορεύσεις κυκλοφορίας-στάθμευσης στην οδό Αγίου Χριστοφόρου την Δευτέρα

koi-agios-xristoforosΑπόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας Ανδρέα Αποστολόπουλου “περί απαγόρευσης στάθμευσης των οχημάτων επί της οδού Αγίου Χριστοφόρου, από τον νέο Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου έως τον παλαιό Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου και σταδιακή απαγόρευσης κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλο το μήκος της ως άνω διαδρομής, για την ασφαλή διέλευση πομπής προεξάρχοντος του Ιερού Κλήρου, των Αρχών και του Λαού της πόλης, η οποία θα κατευθυνθεί στην δεξαμενή της πόλεως του Αγρινίου, όπου θα γίνει η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού  την 06-01-2014″.

Αναλυτικά η απόφαση:

 ΑΡΘΡΟ (1)

 Την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στάθμευσης των οχημάτων την 06-01-2014 ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα  από ώρες 07.00΄  έως 13.00΄ επί της οδού Αγίου Χριστοφόρου, από τον νέο Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου έως τον παλαιό Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου και την ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε όλο το μήκος της ως άνω διαδρομής για να διεξαχθεί με ασφάλεια η προαναφερόμενη πομπή για την τέλεση της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού.

ΑΡΘΡΟ (2)

Έναρξη ισχύος της παρούσης  την 06-01-2014 και ώρα 07.00΄  της ιδίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ.  Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας  Αγρινίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button