ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τη 01:30 το Σάββατο και κατάργηση την 1η Ιουλίου

Πώς επιστρέφει η μουσική στην εστίαση

Οι ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά

Την τροποποίηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας αλλά και το γεγονός ότι επιστρέφει η μουσική στα καταστήματα εστίασης ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού το απόγευμα της Τετάρτης.


«Η καλή επιδημιολογική εικόνα μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε άρση κάποιων περιορισμών. Αυτό δεν σημαίνει ότι φτάσαμε στο τέλος της πανδημίας» τόνισε ο υφυπουργός και προχώρησε στις ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, μετά από εισήγηση της επιτροπής πάρθηκε η απόφαση από το Σάββατο 12 Ιουνίου η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει από τη 01:30 έως τις 05:00, αντί για τις 00:30 έως τις 05:00 που ισχύει σήμερα. Το συγκεκριμένο μέτρο αναμένεται να καταργηθεί οριστικά την 1η Ιουλίου.

Στην συνέχεια, ο υφυπουργός υπογράμμισε πως το Σάββατο 12 Ιουνίου αναμένεται να επιστρέψει και η μουσική στην εστίαση αλλά μόνο σε εξωτερικούς χώρους στους οποίους φιλοξενούνται καθήμενοι πελάτες.

Επίσης ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως:

Από 14/06 επανεκκινούν οι πρακτικές, όλων των φοιτητών, όλων των εξαμήνων καθώς και των κέντρων διά βίου μάθησης των ΑΕΙ

Από 12/06 ανοίγουν οι επιχειρήσεις εστίασης σε αεριζόμενες στοές και μόνο για εκείνες που έχουν δύο ελεύθερες διόδους ώστε να διασφαλίζεται η διαφορετική είσοδος και έξοδος καθώς και ο φυσικός αερισμός

Από 12/06 στις 06.00 το πρωί αυξάνεται η πληρότητα για συναυλίες και θέατρα, αναλόγως της χωρητικότητας

Από 01/07 αυξάνονται σε 300 τα άτομα από 100 για δεξιώσεις

Πηγή: newsbeast.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button