Δυτική Ελλάδα

"Απαγορεύεται να αρρωστήσεις μετά το μεσημέρι στην Κατούνα"

epi-kentroygeias-katounaΟ Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας ζητά να δοθεί εδώ και τώρα λύση με την άμεση στελέχωση του Κέντρου Υγείας της Κατούνας πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.
Τραγική είναι η κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Κατούνας που έχει μείνει από γιατρούς και κινδυνεύει να μείνει κλειστό αφού δεν βγαίνουν οι εφημερίες και μάλιστα οι γιατροί από το μεσημέρι και μετά παραπέμπουν τους ασθενείς στο κέντρο υγείας Αμφιλοχίας.
Ο Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας αναφέρει:
“Το πολυτιμότερο αγαθό η υγεία το δικαιούνται όλοι. Κουραστήκαμε στα λόγια, επιτέλους ας βρεθεί ένας που να ενδιαφέρεται πραγματικά να λύσει το μεγάλο πρόβλημα των εκατοντάδων κατοίκων του πρώην Δήμου Μεδεώνος.
Κοιτάξτε τις φωτογραφίες που μας έστειλαν και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Είναι τραβηγμένες χθες 22-6-2013.


Διαβάστε τις ανακοινώσεις που υπάρχουν στην κλειδωμένη πόρτα και προτρέπει τους ασθενείς μετά το μεσημέρι να πάνε αλλού διότι δεν υπάρχει εφημερία.

Απ’ ότι μας ενημέρωσαν οι συγχωριανοί μας μετά την παραίτηση πριν λίγες μέρες δυο γιατρών μειώθηκαν οι γιατροί στο κέντρο υγείας Κατούνας (έτσι το λένε στα χαρτιά) και αυτοί που έμειναν πρέπει να καλύψουν τις εφημερίες, κάτι που είναι αδύνατο όσο και καλή διάθεση να υπάρχει από αυτούς.
Λουκέτο λοιπόν και στο κέντρο υγείας Κατούνας τουλάχιστον στις μισές μέρες του μήνα, από το μεσημέρι μέχρι την άλλη μέρα το πρωί.
Μάλλον η Κατούνα και τα γύρω χωριά του π. Δήμου Μεδεώνος δεν έχουν το δικαίωμα στην υγεία και απαγορεύεται να αρρωσταίνει κάποιος μετά το μεσημέρι.
Δίπλα ακριβώς χτίζουν εδώ και χρόνια άλλο ένα κτίριο να πληροί τους όρους για κέντρο υγείας που λέγεται στα χαρτιά. Δεν είναι παράξενο να δούμε και τίποτε εγκαίνια ενώ γιατροί να μην υπάρχουν.
Αναγκαστήκαμε λοιπόν να γράψουμε δύο λόγια μπας και κάποιος αρμόδιος ενδιαφερθεί για την χρόνια εγκατάλειψη των συνδημοτών μας.
Πάντα το λέγαμε και το φωνάζαμε σε πολλά άρθρα που έχουμε γράψει στην έντυπη αλλά και την ηλεκτρονική εφημερίδα μας την «Κατούνα» πως το πάνε για οριστικό κλείσιμο.
Κάνουμε έκκληση σαν Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας προς κάθε αρμόδιο να βρεθεί κάποια λύση το συντομότερο, διότι το πρόβλημα μεγαλώνει τους καλοκαιρινούς μήνες που αυξάνεται ο πληθυσμός των χωριών μας.”

Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας
Φίλιππος ο Ακαρνάν

http://katounanews.blogspot.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button