Δυτική Ελλάδα

Απαγορεύσεις στάθμευσης & κυκλοφορίας για την πομπή των Θεοφανείων στο Αγρίνιο

koi-theofaneia-agrinio-20161Δόθηκε στη δημοσιότητα η απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη του Αγρινίου, για τον εορτασμό των Θεοφανείων, την τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και τον Αγιασμό των Υδάτων, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου  2018.

Αναλυτικά, αποφασίζεται η  απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων την 6/1/2018, ημέρα Σάββατο από ώρες 07.00΄ έως 13.00΄ επί της εντάυθα δημοτικής οδού Αγίου Χριστοφόρου (από τον νέο Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου έως τον παλαιό Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου) και την ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε όλο το μήκος της ως άνω διαδρομής προκειμένου διεξαχθεί με ασφάλεια η πομπή για την τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και τον Αγιασμό των Υδάτων.

ΑΡΘΡΟ (2)

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Eπικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Έναρξη ισχύος της παρούσης  την 06/01/2018 και ώρα 07.00΄.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close