Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

ΑΟ Βόνιτσας: «Ορόσημο και δικαίωση η παρουσία αθλητή μας στο Rising Stars της ΕΟΚ»

«Ο ΑΟ Βόνιτσας αποδεικνύει πως όταν υπάρχει πίστη σε ένα όραμα, ισχυρή θέληση, οργάνωση, προγραμματισμός και οι κατάλληλοι άνθρωποι τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο».

Τα παραπάνω υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, με την οποία γνωστοποιεί την πρόσκληση και παρουσία του αθλητή του Βαγγέλη Καλογεροπάνου στο τουρνουά των Rising Stars της ΕΟΚ.


Αναλυτικά΅, η ανακοίνωση του ΑΟ Βόνιτσας:

Μια ιστορική στιγμή για το σύλλογο! Ο ΑΟ Βόνιτσας αποδεικνύει πως όταν υπάρχει πίστη σε ένα όραμα, ισχυρή θέληση, οργάνωση, προγραμματισμός και οι κατάλληλοι άνθρωποι τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο.

Η πρόσκληση και παρουσία του αθλητή του Συλλόγου μας Βαγγέλη Καλογεροπάνου στα πλαίσια του τουρνουά των Rising Stars της ΕΟΚ, αποτελεί ορόσημο και δικαίωση του νέου αναπτυξιακού μας προγράμματος, του οποίου η εκπόνηση ξεκίνησε ελπιδοφόρα πριν από 1,5 περίπου χρόνο με στόχο την ανάδειξη του αύριο του μπάσκετ & γενικότερα του αθλητισμού της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής. Τολμήσαμε την υλοποίηση μια διαφορετικής προσέγγισης, μιας διαφορετικής φιλοσοφίας, τολμήσαμε το ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΙΩΣ!!! και δικαιωθήκαμε. Παίρνοντας τα πρώτα δείγματα με προσκλήσεις αρκετών μικρών αθλητών μας στις αναπτυξιακές ομάδες της ΕΣΚΑΒΔΕ μετά από πολλά χρόνια αλλά και τα εύσημα των Ομοσπονδιακών προπονητών της ΕΟΚ για τον τρόπο δουλειάς μας, η συγκριμένη πρόσκληση μας επιβεβαιώνει και για πρώτη φορά τοποθετεί έμπρακτα το σύλλογό μας ανάμεσα στα μεγαλύτερα αναπτυξιακά προγράμματα της χώρας και του ελληνικού μπάσκετ.

Η ομάδα μας συνεχίζει την πορεία της και ακολουθώντας πιστά το αναπτυξιακό μοντέλο του προπονητή μας Γιάννη Γράψα συνεχίζουμε απαρέγκλιτα την πορεία μας δημιουργώντας βάσεις για ένα πολύ σπουδαίο μέλλον για τα παιδιά μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΩΖΟΣ

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button