Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

ΑΟ Αγρινίου σε Νίκο Οκεκουόγεν: «Ο Α.Ο και η πόλη του Αγρίνιου είναι μαζί σου»

Για τη συμμετοχή του στο draft του NBA

Τα συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές του εκφράζει το ΔΣ του ΑΟ Αγρινίου στο μπασκετμπολίστα της ομάδας, Νίκο Οκεκουόγεν για τη συμμετοχή του στο draft του NBA.

Αναλυτικά:


«Το Δ.Σ του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου με ιδιαίτερη χαρά θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια του και παράλληλα να ευχηθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον αθλητή μας Νίκο Οκεκοουγεν για τη συμμετοχή του στο NBA Draft 2020.

Το μεγάλο αυτό βήμα του Nίκου, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και δικαιώνει την επιλογή του προπονητικού μας επιτελείου που αρχές Οκτωβρίου και ενώ ήδη είχε ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν, εισηγήθηκε για την απόκτηση του και επέμεινε να προσφέρουμε μπασκετικη στέγη, έτσι ώστε να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του.

Η ενσωμάτωση του Νίκου στην οικογένεια του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου, η εξέλιξη του, η πορεία του μας δίνει ένα επιπλέον αίσθημα ικανοποίησης, καθώς επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως το προπονητικό πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στις Εθνικές Κατηγορίες και έχει τροφοδοτήσει το Ελληνικό μπάσκετ με αρκετούς άλλους αθλητές, είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Η συμμετοχή του Νίκου στο NBA Draft 2020, μας κάνει υπερήφανους όχι μόνο, όλους εμάς στην οικογένεια του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου, αλλά και ολόκληρη την πόλη του Αγρίνιου, που εκπροσωπείται έπαξια από τον Νίκο στο υψηλότερο μπασκετικο στερέωμα.

Νίκο ο Α.Ο και η πόλη του Αγρίνιου είναι μαζί σου
Καλή επιτυχία»

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button