ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

ΑΟ Αγρινίου: Κάλεσμα προς την κοινωνία του Αγρινίου να στηρίξει την ομάδα

Αυτοί μπαίνουν μπροστά για τον ΑΟΑ

Πριν λίγες μέρες ομάδα επιχειρηματιών από την περιοχή του Αγρινίου πραγματοποίησε την πρώτη συνάντηση και συζητήθηκαν οι τρόποι ώστε να μπορέσει η ομάδα του ΑΟΑ να ανταποκριθεί στις τρέχουσες υποχρεώσεις, με στόχο την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ.

Για τον λόγο αυτό, οι συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία απευθύνουν έκκληση-κάλεσμα προς τον κόσμο της πόλης του Αγρινίου να στηρίξει την ομάδα στην δύσκολη αυτή προσπάθεια. Ακόμη, δόθηκε στην δημοσιότητα η λίστα των ανθρώπων που μπαίνουν μπροστά για τον ΑΟΑ.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του Α.Ο. Αγρινίου αναφέρει:

“Λίγες μέρες πριν πραγματοποιήθηκε συνάντηση με πρωτοβουλία φίλων του μπάσκετ, φίλων του Α.Ο. Αγρινίου, ανθρώπων με ενδιαφέροντα για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής του Αγρινίου με βασικό θέμα συζήτησης τη διατήρηση και συνέχιση της παρουσίας της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο. Αγρινίου στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Συζητήθηκαν οι τρόποι αλλά και ζητήθηκε η οικονομική συνδρομή των ανθρώπων αυτών, για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στις τρέχουσες αλλά και αυριανές της υποχρεώσεις.

Οι συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία αυτή ήταν με αλφαβητική σειρά:

Αθανασίου Χαρίλαος (Λάκης)
Βασιλόπουλος Γρηγόριος
Γερμανός Περικλής
Γεωργαντάς Γεώργιος
Γουργολίτσας Αλέξιος
Καββαδίας Θεόδωρος
Καγκάδης Σωτήριος
Καμαριάρης Νικόλαος
Καρβελάς Νικόλαος
Κόκκιος Αθανάσιος
Πατσατζόπουλος Αλέξανδρος
Σαπλαούρας Νεκτάριος
Σερέτης Γρηγόριος
Σωτηρόπουλος Γεώργιος
Τσιαμάκης Νικόλαος
Φλώρος Σπυρίδων.

Η αρχή έγινε και ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

Κλείνοντας την ενημέρωση αυτή όλοι οι παραπάνω κύριοι κάνουν έκκληση – κάλεσμα προς την κοινωνία του Αγρινίου για διεύρυνση της λίστας αυτής των φίλων – υποστηρικτών, για να μπορέσει η ομάδα μας να εκπροσωπηθεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σας περιμένουμε”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button