ΑυτοδιοίκησηΚινηματογράφος

«Ανυπότακτο Αγρίνιο»: Πρόταση για αίθουσα με κινηματογραφική μηχανή προβολής περασμένης τεχνολογίας

Ώστε η μαθητική κοινότητα να μυηθεί στη γοητεία της κλασσικής κινηματογραφικής προβολής

Πρόταση δημιουργίας αίθουσας με κινηματογραφική μηχανή προβολής περασμένης τεχνολογίας έτσι ώστε η μαθητική κοινότητα του Δήμου Αγρινίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής να μυηθεί στη γοητεία της κλασσικής κινηματογραφικής προβολής, κατέθεσε προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου το «Ανυπότακτο Αγρίνιο».

Αναλυτικά:


Όπως ήδη γνωρίζουμε η ΚΕΔΑ, η οποία έχει στην ευθύνη της τη λειτουργία του Δημοτικού Κινηματογράφου έχει στην κατοχή της μια σειρά κινηματογραφικών μηχανών προβολής (περασμένης τεχνολογίας), οι οποίες για πάρα πολλά χρόνια λειτούργησαν στις αίθουσες προβολές, που διέθετε και διαθέτει ο Δήμος Αγρινίου.

Σήμερα, μετά από πρωτοβουλία των μελών της Κινηματογραφικής Λέσχης, οι μηχανές αυτές έχουν τοποθετηθεί σε εμφανή και διαφορετικά σημεία της αίθουσας αναμονής και του κυλικείου του Δημοτικού Κινηματογράφου «Άνεσις», συγκροτώντας ένα άτυπο κινηματογραφικό μουσείο της πόλης.

Προτείνουμε

Μία από αυτές τις μηχανές, η οποία εύκολα και γρήγορα μπορεί να λειτουργήσει, να μεταφερθεί στον υπόγειο χώρο που παλιότερα στέγαζε το κυλικείο του Κινηματογράφου «Άνεσις», εφόσον αυτός μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα για την λειτουργία του ως αίθουσα προβολής έτσι ώστε η μαθητική κοινότητα του Δήμου Αγρινίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής να μυηθεί στη γοητεία της κλασσικής κινηματογραφικής προβολής.

Εάν η μετατροπή του προτεινόμενου χώρου κριθεί εξαιρετικά δύσκολο να υλοποιηθεί, προτείνουμε την αναζήτηση άλλου κατάλληλου και ελεύθερου χώρου από αυτούς που διαθέτει ο Δήμος Αγρινίου.

Για το Ανυπότακτο Αγρίνιο

Λευτέρης Τηλιγάδας

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button