Άποψη

Ανυπότακτο Αγρίνιο: "Όχι μέχρι τέλους"

epi-logo-anypotakto-agrinioΤο “Ανυπότακτο Αγρίνιο” με ανακοίνωση του,  συμπαρίσταται και στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι με την κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων (Β.Α.Ε.), την κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης, την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών και ειδικότερα αυτή της αποκομιδής των απορριμμάτων και της διάλυσης των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α., δέχονται σήμερα την πιο βάρβαρη επίθεση σε βάρος τους.

Η ανακοίνωση:

“Με τη θέση ότι και η σημερινή συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική. που έχει ισοπεδώσει την Ελλάδα και την κοινωνία, αυξάνοντας τη φτώχεια, την εξαθλίωση και την ανεργία, βρισκόμαστε σήμερα στην κατάληψη του Δημαρχείου του Αγρινίου, για να υπογραμμίσουμε ότι μόνο με τους συλλογικούς και κινηματικούς αγώνες της κάθε τοπικής κοινωνίας πρωτίστως, αλλά και της χώρας μας γενικότερα, θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε την ολοκληρωτική εξαθλίωση, που αυτές τις μέρες θεσμοθετείτε στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Κοινός μας στόχος η κινητοποίηση των άνεργων, των συνταξιούχων και κάθε άλλης κοινωνικής ομάδας που πλήττεται από την πολιτική των μνημονίων και η δημιουργία κοινού μετώπου αντίστασης και σε τοπικό επίπεδο.”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button