ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

“Ανυπότακτο Αγρίνιο”: Ερώτημα για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της οδού Μ. Κατράκη

Ερώτημα κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δημοτική Παράταξη “Ανυπότακτο Αγρίνιο”, σχετικά με το κυκλοφοριακό πρόβλημα που απασχολεί τους κατοίκους επί και πέριξ της οδού Μάνου Καρτάκη. Αναλυτικά το Ερώτημα αναφέρει τα εξής:

“Όπως προσφάτως πληροφορηθήκαμε 100 και πλέον συμπολίτες μας έχουν καταθέσει πρωτοκολλημένο αίτημα στο Γραφείο του Δημάρχου (αρ. πρωτ. 30-4-18/23281) για την επίλυση ενός σημαντικού κυκλοφοριακού προβλήματος, που απασχολεί τους κατοίκους επί και πέριξ της οδούς Μάνου Κατράκη.


Ο αυξημένος κυκλοφοριακός φόρτος στον συγκεκριμένο δρόμο έχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη καθημερινότητά τους που συμβάλλει κατά πολύ στην δεδομένη υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους (θόρυβος, ρύπανση, κυκλοφορία βαρέων οχημάτων εντός του αστικού ιστού), καθώς και της ασφάλειας των πεζών μιας και καθίσταται επικίνδυνη η μετακίνηση τους για τις ανάγκες της καθημερινότητας τους.

Το αίτημα αυτό ήταν αποτέλεσμα προηγούμενων έντονων προφορικών οχλήσεων τους προς τη δημοτική αρχή, η οποία παρά το ότι γνωρίζει το πρόβλημα εδώ και πάρα πολύ καιρό, καμία πρωτοβουλία προς την επίλυση του δεν έχει αναπτύξει μέχρι σήμερα.

Με δεδομένο ότι οι συγκεκριμένοι κάτοικοι πέρα από το αίτημα έχουν προβεί και στην διατύπωση συγκεκριμένων προτάσεων για την επίλυση του
Ρωτάμε τη δημοτική αρχή:
1) Γιατί όλο αυτό το διάστημα που γνωρίζει το πρόβλημα δεν έχει πράξει το παραμικρό;
2) Προτίθεται να υιοθετήσει κάποια από τις προτάσεις τους και ποια;
3) Τι προτίθεται να κάνει από δω και στο εξής, κυρίως και όχι μόνο για τους ευαίσθητους ηλικιακά κατοίκους της περιοχής (παιδιά, ηλικιωμένοι, προκειμένου να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής τους, προκειμένου να διασφαλίσει τους όρους και τις προϋποθέσεις για την ασφαλή καθημερινή τους μετακίνηση;


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button