Βουλευτικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Β. Αντωνόπουλος: «Να ασχοληθούμε άμεσα με τα αναπτυξιακά ζητήματα της Ναυπακτίας»

Στον δήμο Ναυπακτίας περιόδευσε την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το Κίνημα Αλλαγής, Βασίλης Αντωνόπουλος.

Την Τετάρτη βρέθηκε συγκεκριμένα σε Τρίκορφο, Βασιλική, Περιθώρι και Γαλατά Ναυπακτίας, ενώ άδραξε την ευκαιρία και για μια σύντομη επίσκεψη στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου.

Ο υποψήφιος βουλευτής συνομίλησε με δεκάδες κατοίκους των χωριών, αφουγκράστηκε τα προβλήματά τους και μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «δε μπορούμε να μιλάμε για ποιοτική ζωή των κατοίκων της επαρχίας, όταν δεν έχουν ληφθεί μέτρα για τη βελτίωση βασικών υποδομών όπως η ύδρευση, η άρδευση,το αποχετευτικό , τα κοιμητήρια…Πρέπει να μεριμνήσουμε για την καθημερινότητα των κατοίκων των χωριών της Ναυπάκτου που βιώνουν εδώ και χρόνια την πλήρη απαξίωση».

Την επόμενη ημέρα επισκέφθηκε την πόλη της Ναυπάκτου, με τους κατοίκους να επιμένουν κατά τη διάρκεια των συζητήσεών τους με τον βουλευτή, στην ανάγκη ουσιαστικής τουριστικής ανάδειξης της περιοχής. «Η Ναυπακτία έχει τεράστιες δυνατότητες που δυστυχώς παραμένουν σε μεγάλο βαθμό αναξιοποίητες. Η περιοχή της Ναυπάκτου πρέπει να αναπτυχθεί περαιτέρω ως τουριστικός προορισμός. Πρέπει να δοθούν κίνητρα επιχειρηματικότητας με μείωση της φορολογίας, να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας της περιοχής, να πιέσουμε για την ολοκλήρωση του οδικού δικτύου του ορεινού όγκου και, επιτέλους, για την αξιοποίηση των εργοταξιακών χώρων του Αντιρρίου » ανέφερε ο Βασίλης Αντωνόπουλος ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη Ναύπακτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button