Ροή Ειδήσεων

Αντιδράσεις προκαλεί το εξώδικο της ΔΕΥΑΜ για τα χρέη ύδρευσης του Γ.Ν. Μεσολογγίου

epi-nosokomeio-mesologgiouΠρωτοφανές στα χρονικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, χαρακτηρίζει ο Διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου Πάνος Παπαδόπουλος το εξώδικο της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου για την ρύθμιση – εξόφληση των χρεών του Ιδρύματος στην δημοτική επιχείρηση.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ  στο Μεσολόγγι, κάνει αναφορά στην δήλωση του και στις μηνύσεις – αγωγές που έχει υποβάλλει κατά αντιπάλων του ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, σημειώνοντας πως ακολουθεί έναν δρόμο “ολισθηρό και αδιέξοδο”.

Γράφει συγκεκριμένα:

“Εξώδικο με απειλή αγωγής της ΔΕΥΑΜ προς το Νοσοκομείο! Ο κ. Καραπάνος στην κρίση της τοπικής κοινωνίας

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη “έκπληξη” από πλευράς του Δημάρχου κ. Καραπάνου, με την ιδιότητα του Προέδρου της ΔΕΥΑΜ, είχαμε αυτές τις ημέρες ως διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα: Επιδόθηκε στις 21-12-2017 προς το Νοσοκομείο, εντός πέντε (5) ημερών να διευθετήσουμε – ρυθμίσουμε ή εξοφλήσουμε ολοσχερώς την οφειλή του Νοσοκομείου προς τη ΔΕΥΑΜ που “τρέχει” πίσω τουλάχιστον μία εικοσαετία, παρότι ήδη η ΔΕΥΑΜ έλαβε χρήματα έναντι της οφειλής.

Το γεγονός είναι πρωτοφανές στα χρονικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, ο Δήμος να απαιτεί εκβιαστικά ή δικαστικά την εξόφληση παλαιών “αμαρτιών” των διοικήσεων του Νοσοκομείου και της ΔΕΥΑΜ.

Προφανώς ο κ. Καραπάνος εκφράζει για μια ακόμα φορά την εμπάθειά του προς το πρόσωπό μου και εμπλέκει το κορυφαίο νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής στην προσπάθειά του αυτή. Ομολογώ ότι η αντίδρασή του ήταν προβλέψιμη καθότι καθημερινά βιώνει το  “μαρτύριο” της συνεχούς αναβάθμισης του Νοσοκομείου – για την οποία σφόδρα ενοχλείται – αφ’ ενός και αφ’ ετέρου της δικής του κατρακύλας στα δημοτικά πράγματα.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Τον διαβεβαιώ λοιπόν ότι σε κάθε περίπτωση το όλο πρόβλημα θα αντιμετωπισθεί, όχι όπως αυτός θέλει και επιθυμεί.

Παραδίδουμε στη δημόσια κριτική την πράξη αυτή του κ. Καραπάνου, αλλά επειδή κάποιοι συμβουλάτορες επιθυμούν “μετωπική” σε βάρος των δημοτών και της δημόσιας υγείας, κάνουμε παραπομπή στο εξής απόφθεγμα: «Έδωσαν δικαίωμα λόγου σε λόχους ηλιθίων, οι οποίοι προηγούμενα δεν μιλούσαν παρά σε μπαρ έπειτα από ένα ποτήρι κρασί. Τότε δεν έκαναν κακό στους υπόλοιπους. Εκεί κάποιος τους έκοβε την κουβέντα, ενώ τώρα έχουν το ίδιο δικαίωμα να μιλούν όσο και ένα βραβείο Νόμπελ…».

ΥΓ1:

  • Αγωγή κατά του πρώην Δημάρχου Π. Κατσούλη 800.000 ευρώ.
  • Αγωγή κατά του διακεκριμένου ιατρού της πόλης και του Νοσοκομείου κ. Β. Μπρούμα 300.000 ευρώ.
  • Αγωγή κατά του κ. Θόδωρου Μπότα, προέδρου του συλλόγου αλιέων Αιτωλικού 150.000 ευρώ.
  • Αναμενόμενη αγωγή προς το πρόσωπό μου.

Κάνε και μια αγωγή στο Άγιο Δισκοπότηρο!

ΥΓ2: Σας συνιστώ να περάσετε για «καλή χρονιά» από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου και να δημοσιοποιήσετε τις προθέσεις σας σε ευαίσθητα τμήματα όπως τα μαγειρεία, τα χειρουργεία, τα επείγοντα περιστατικά, το λεβητοστάσιο θέρμανσης, με την απειλή διακοπής του νερού στο Νοσοκομείο…

ΥΓ3: Ο δρόμος που επιλέξατε είναι ολισθηρός και αδιέξοδος. Οι κάθε είδους διαφορετικές απόψεις δεν φιμώνονται ούτε φυλακίζονται με εκφοβισμό, μηνύσεις και αγωγές. Καταλάβετέ το επιτέλους.”

exodiko           

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close