ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Αντιδράσεις στο Θέρμο: Κόβουν το ρεύμα ώρες αιχμής την Παρασκευή

Τις ώρες αιχμής και λειτουργίας της αγοράς, των καταστημάτων εστίασης και των σχολείων και δημοσίων υπηρεσιών αποφάσισε η ΔΕΗ να διακόψει την ηλεκτροδότηση (9-12 το πρωί) στην περιοχή του Θέρμου.

Η προγραμματισμένη αυτή διακοπή , όπως είναι φυσιολογικό προκαλεί αντιδράσεις με τους κατοίκους να απορούν και να ρωτούν γιατί η διακοπή για εργασίες δεν γίνεται κάποιες άλλες ώρες που οι επιπτώσεις στην καθημερινότητα θα είναι λιγότερες.


«Άραγε δεν μπορούσε ο εργολάβος να κάνει τις απαιτούμενες εργασίες κάποια άλλη ώρα; Τέτοια αναλγησία απέναντι κυρίως στους επαγγελματίες που περιμένουν τις ώρες αυτές της Παρασκευής να δουλέψουν για να μην κλείσουν τα καταστήματα τους! Πρέπει να υπάρξει άμεση παρέμβαση του Δήμου για ματαίωση της διακοπής!», σημειώνει σε ανάρτηση του ο εκπαιδευτικός Κώστας Μαραγιάννης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοδιοικητικός από το Θέρμο. Τα σχόλια που ακολουθούν την ανάρτηση του, είναι χαρακτηριστικά της δυσαρέσκειας που επικρατεί.

Να σημειωθεί πως στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ δεν υπάρχει ανάρτηση για προγραμματισμένη διακοπή στο Θέρμο την Παρασκευή. Η μόνη προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης που είναι αναρτημένη είναι για την Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου Κοκκαλέικα αππο 9 π.μ. έως 11 π.μ.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button