Γεγονότα

Αντιδράσεις και σύσκεψη η εστίαση του Αγρινίου για το κάπνισμα

epi-kapnismaΑναστάτωση έχει προκαλέσει στους επαγγελματίες του χώρου, η αυστηρή εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και η επιβολή μάλιστα των πρώτων προστίμων σε καφε-μπαρ του Αγρινίου.

Οι επαγγελματίες αρχίζουν ήδη να παίρνουν πρωτοβουλίες, αφού βλέπουν πως η εφαρμογή πλέον του νόμου, θα δημιουργήσει προβλήματα στις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και η πτώση του τζίρου αναμένεται να είναι μεγάλη, ενώ την ίδια στιγμή αντιδράσεις υπάρχουν και από τους καπνιστές.

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου συναντήθηκε με την Διεύθυνση Υγιεινής της Π.Ε. Αιτωλ/νίας και έθεσαν το θέμα της πιο ομαλής προσαρμογής το νέο καθεστώς, ενώ προτείνουν με έγγραφο τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος  να υπάρξει αναστολή της εφαρμογής του νόμου  για ένα τρίμηνο, με καλύτερες καιρικές συνθήκες, ώστε να λειτουργούν και οι εξωτερικοί χώροι των καταστημάτων.

Παράλληλα το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης του Αγρινίου, καλεί σε συνάντηση που οργανώνει μαζί με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Υγιεινής για το θέμα, την ερχόμενη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 5 μ.μ. στο Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας.

Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί οι οι εμπλεκόμενοι φορείς (Επιμελητήριο, Δήμος, Αστυνομία).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button