Γεγονότα

Αντιδράσεις και στα Παρακαμπύλια για το Α.Τ. Αγίου Βλασίου

epi-aiblasis1Οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων  της Δημοτικής Ενότητας Παρακαμπυλίων  του Δήμου Αγρινίου  συναντήθηκαν στις 27/11/2015 εκτάκτως με θέμα τη συζήτηση για την κατάργηση του αστυνομικού τμήματος του Αγίου Βλασίου. Ομόφωνα αποφάσισαν  ότι δεν επιθυμούν καμία  κατάργηση  αστυνομικού τμήματος πόσο  μάλλον την κατάργηση   του αστυνομικού τμήματος της περιοχής τους που βρίσκεται μακριά από την έδρα του δήμου.

Για το σημαντικό αυτό θέμα συναντήθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας κ. Ματσούκα Ιωάννη στον οποίον ανέφεραν την αντίθεσή τους στην κατάργηση του αστυνομικού τμήματος του Αγίου Βλασίου και την εγκατάλειψη των κατοίκων της περιοχής  και  των περιουσιών αυτών .

Καλούν άμεσα  σε κινητοποίηση τους  πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Παρακαμπυλίων διότι αυτό που διακυβεύεται δεν είναι απλή υπόθεση, αφορά την προστασία της ζωής και της περιουσίας των δημοτών.

Όλοι οι πολίτες να βρίσκονται σε επαγρύπνηση καθώς σε λίγες ημέρες θα αποφασιστούν ειρηνικές  κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας .

Να θυμίσουμε πως εδώ και δυο χρόνια υπάρχει απόφαση παραχώρησης δημοτικού κτιρίου στον Αϊ Βλάση για την στέγαση του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος,  η οποία όμως δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close