Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από υποψήφιο άλλου συνδυασμού!

Μετά από έλεγχο για παράνομες συνδέσεις ύδρευσης

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Φίλιππος Σαμαλέκος, ώστε να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο αντιδήμαρχος, αφού αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από τη δημοτική αρχή να μπει μια τάξη με την υδροδότηση , τις χρεώσεις,τις παράνομες συνδέσεις κλπ, έκανε γνωστό πως πριν λίγες μέρες, απειλήθηκε με μαχαίρι από άτομο, που ήταν υποψήφιος με την παράταξη του πρώην δημάρχου Αστακού Παν. Στάικου.

Ο κ. Σαμαλέκος, έγραψε συγκεκριμένα στο facebook:

“Εισήγηση θέμα 5ο στο Δημοτικό Συμβούλιο Παρασκευή

Ελπίζω να στηρίξει ο κόσμος του Ξηρομέρου ….

Αξιότιμε κ Πρόεδρε,

Όπως γνωρίζετε γίνεται μια σημαντική προσπάθεια της τεχνικής υπηρεσίας και της υπηρεσίας ύδρευσης να τηρηθεί ο κανονισμός ύδρευσης και να σταματήσει το εκτεταμένο φαινόμενο των παράνομων παροχών και υδροδοτήσεων.

Πάνω στη προσπάθεια αυτή δεχόμαστε και οι υδραυλικοί αλλά και εγώ προσωπικά απειλές, προπηλακισμούς βρισιές και τραμπουκισμούς το οποίο συμβαίνει σε κάθε έλεγχο και γι’ αυτό ζητάμε πάντα τη συνδρομή αστυνομίας.

Τη Δευτέρα όμως 29-06-2020 γύρω στις 11:00 και ενώ σταμάτησα στα Υδροφύλια να χαιρετίσω το συνεργείο και να δω αν συμβαίνει κάτι, δέχθηκα επίθεση από άγνωστο ο όποιος άρπαξε μαχαίρι από το αγροτικό αυτοκίνητο και όρμησε επάνω μου . Κατάφερα να διαφύγω με την βοήθεια των υδραυλικών και ενός άλλου παρευρισκόμενου δημότη.

Είναι γεγονός ότι οι προηγούμενες δημοτικές αρχές είχαν στήσει ένα παρακράτος με την ύδρευση ενθαρρύνοντας τις παράνομες παροχές η δείχνοντας ανοχή, χωρίς να γίνεται συντήρηση των αντλιοστασίων ,χωρίς καταμετρήσεις υδρομέτρων χωρίς είσπραξη τελών με αποτέλεσμα την καταδίκη με αυξημένα τέλη των συνεπών πολιτών.

Μετά από σχετική έρευνα και με τη βοήθεια της αστυνομίας αποδείχθηκε ότι αυτός που μου επιτέθηκε ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του κ. Στάικου .

Είναι προφανές ότι σε αυτό το καθεστώς και με δεδομένες τις απειλές και απόπειρες η ούτως άλλως αδύναμη υπηρεσία ύδρευσης δεν μπορεί να λειτουργήσει και να επιτελέσει το σκοπό της. Ήδη οι υδραυλικοί αρνούνται να προβούν σε έλεγχο παράνομων υδροδοτήσεων φοβούμενοι για τη ζωή τους.

Είναι προφανές επίσης ότι στο σημείο αυτό βρέθηκα εκτελώντας τα καθήκοντα του αντιδημάρχου και της Δημοτικής Αρχής εκλεγμένα όργανα του Ελληνικού Λαού και όχι σαν ιδιώτης.
Τον άνθρωπό αυτόν με βεβαρημένο ιστορικό δεν τον γνωρίζω ούτε είχα μιλήσει ποτέ μαζί του.

Για του λόγους αυτούς ζητώ

α) Να έρθει η άνανδρη και αδικαιολόγητη επίθεση στο πρόσωπό μου σαν θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και να καταδικαστεί από όλες τις παρατάξεις.

β) Να ενημερωθεί η πολιτεία , το υπουργείο εσωτερικών και η αστυνομική διευθυνση Αιτωλοακαρνανίας για τα φαινόμενα αυτά και να ζητηθεί η συνδρομή τους για να προστατευτούν οι ζωές μας και να παταχθεί το φαινόμενο των απειλών,εκβιασμών και τρομοκρατίας στήν υπηρεσία ύδρευσης.

Αναμένοντας τις άμεσες ενέργειές σας

Με εκτίμηση,
Φίλιππος Σαμαλέκος
Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button