Παναιτωλικος

Άντεξε μέχρι το 67΄, διασύρθηκε στην συνέχεια-Βαρύ 4-0 από τον Παναθηναϊκό (φωτο)

sup-pao-panai8Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε ο Παναιτωλικός στην Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς που τίποτα μέχρι το πρώτο γκολ των γηπεδούχων δεν προδίκαζε ένα τέτοιο φινάλε στο ματς.

Οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν  μετά το γκολ του Μπεργκ στο 67΄,  δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την επιθετικότητα των πράσινων και γνώρισαν την ήττα με τέσσερα γκολ,  την 3η μέσα στην φετινή σεζόν.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με ένα σύστημα 4-1-4-1 έχοντας μόνο τον Μάκο αμυντικό μέσο και μπροστά, τους Κλέσιο και Ρότσα στα άκρα, Λόπεζ και Πάουλο πίσω από τον Μαρκόφσκι. Επέστρεψε ο Τσοκάνης στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Το α΄ μέρος κύλισε με μοιρασμένη κατοχή και το 0-0 να αποδίδει δικαιοσύνη για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές. Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς δημιούργησε 2-3  ευκαιρίες στα πρώτα 15΄, όμως στην συνέχεα ο Παναιτωλικός έκλεισε χώρους,  κέρδισε γήπεδο και δυσκόλεψε την ανάπτυξη των γηπεδούχων. Είχε και την καλύτερη ευκαιρία στα πρώτα 45΄με τον Λόπεζ στο 17΄.

Η κίνηση του Ουζουνίδη στο 46΄ να περάσει στην αριστερή πλευρά τον Βλαχοδήμο αποδείχτηκε καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα, αφού έμεινε αναπάντητη από τον πάγκο του Παναιτωλικού. Ο Μύγας ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον νεαρό ακρινό του Παναθηναϊκού, καθώς ο Κλέσιο δεν βοηθούσε, όμως ο Χάβος τον άφησε στο ματς μέχρι το 72΄.

Πλήγμα για τον Παναιτωλικό ο τραυματισμός και αποχώρηση του Χαντάκια που είχε πολύ καλή παρουσία στον αγώνα,  μέχρι το 66΄ που αποχώρησε με το ματς να είναι στο 0-0.

sup-pao-panai2Τραγική αποδείχτηκε η έμπνευση του Χάβου να αντικαταστήσει τον νεαρό στόπερ με τον Κουτρουμάνο χαλώντας έτσι την συνοχή της ομάδας σε δυο γραμμές .

Η οπισθοχώρηση του Μάκου δίπλα στον Κούσα ουσιαστικά αποσυντόνισε τον Παναιτωλικού που έψαχνε και πάλη από την αρχή τα πατήματα του και ο Παναθηναϊκός σκόραρε. Το πλέον φυσιολογικό ήταν να μπει ένα στόπερ (Ροντρίγκες) στην θέση του Χαντάκια και η ομάδα να συνέχιζε να ακολουθεί το αρχικό τικό πλάνο που είχε πετύχει.

Ο Παναιτωλικός μπορεί να μην αντιμετωπίζει άμεσο βαθμολογικό  πρόβλημα μετά τα τελευταία αποτελέσματα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αφήνει αδιάφορο τον κόσμο η εικόνα και το σκορ  που βγάζει η ομάδα στον αγώνα που διαρκεί 90΄ .

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

sup-pao-panai6′: Ο Χουλτ βγάζει σέντρα από αριστερά, ο Βιγιαφάνιες τελειώνει στην κίνηση και αστοχεί.

9′: Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό. Το εκτελεί στο πρώτο δοκάρι ο Εμποκού και διώχνει ο Μαρκόφσκι.

12′: Ο Εμποκού βγάζει τη σέντρα, ο Μπεργκ βγαίνει πρώτος στην μπάλα αλλά δεν πιάνει καθόλου καλά την κεφαλιά.

14′: Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Βιγαιφάνιες εκτελεί κόρνερ, ο Μολέδο παίρνει την πρώτη κεφαλιά και από κοντά δεν προλαβαίνει την μπάλα ο Μπεργκ. Για την ακρίβεια ίσα που τη βρήκε.

16′: Στην πλάτη της άμυνας φεύγει ο Ρότσα, τον προλαβαίνει ο Οδ. Βλαχοδήμος.

17′: Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Ο Τσοκάνης παίρνει την κεφαλιά, ο Λόπες πάει πρώτος στην μπάλα και από μέσα αριστερά με διαγώνιο σουτ στέλνει την μπάλα ελάχιστα έξω. Τον έχασε ο Κουτρουμπής

Στο 49-51% η κατοχή μπάλας για τους φιλοξενούμενους.

sup-pao-panai323′: Μακρινό σουτ του Κλωναρίδη, ψηλά η μπάλα.

37′: Στη θέση του Ρέις ο Κουρμπέλης για τον Παναθηναϊκό.

44′: Πατάει περιοχή ο Κλέσιο, τον κόβει ο Μολέδο.

45′: Ο Κουλιμπαλί βγάζει τη σέντρα, ο Μπεργκ παίρνει την κεφαλιά και αστοχεί.

45’+1: Ο Βιγιαφάνιες βγάζει τη σέντρα, ο Μπεργκ παίρνει κεφαλιά προς τα πίσω και αστοχεί.

46′: Στη θέση του Κλωναρίδη ο Π. Βλαχοδήμος για τον Παναθηναϊκό.

48′: Καλό μακρινό σουτ του Π. Βλαχοδήμου, αποκρούει ο Κυριακίδης

52′: Νέο σουτ του Π. Βλαχοδήμου, εύκολα ο Κυριακίδης αυτή τη φορά.

54′: Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Μπεργκ κάνει κοφτή πάσα για τον Βιγιαφάνιες, εκείνος προλαβαίνει τον Κυριακίδη, αλλά ο τελευταίος αποκρούει.

57′: Μακρινό σουτ του Εμποκού, ψηλά φεύγει η μπάλα.

59′: Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Εμποκού βρίσκει τον Μπέργκ, εκείνος πλασάρει και ο Κυριακίδης αποκρούει με το πόδι. Στη συνέχεια το σουτ του Βιγιαφάνιες φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

60′: Κίτρινη στον Κυριακίδη.

Κάτω ο Χαντάκιας τώρα, νέα διακοπή. Χτύπησε σε εναέρια μονομαχία. Έχει γεμίσει το κεφάλι του με αίματα.

Τώρα φεύγει με το φορείο και υπήρξε και ένα χλιαρό χειροκρότημα. Στόπερ προσωρινά ο Μαρκόφσκι. Αυτή την εντολή έδωσε ο Χάβος.

66′: Κουτρομάνος αντί Χαντάκια για τον Παναιτωλικό. Στόπερ θα πάει ο Μάκος και μέσος ο νεοεισελθών.

sup-pao-panai467′: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!  1-0

Ο Χουλτ βγάζει σέντρα από αριστερά, ο Βιγιαφάνιες πιάνει κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Κυριακίδης αποκρούει, η μπάλα από κόντρα πάει και στο δοκάρι και ο Μπεργκ τη σπρώχνει στα δίχτυα.

68′: Ο Λόπες φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, αλλά ο Οδ. Βλαχοδήμος βγαίνει έγκαιρα και πέφτει στα πόδια του.

72′: Κόρνερ για τον Παναιτωλικό. Ο Ρότσα εκτελεί και η μπάλα περνά απ’ όλους.

73′: Μουνιός αντί Κλέσιο για τον Παναιτωλικό.

78′: Στη θέση του Εμποκού ο Λουντ για τον Παναθηναϊκό.

79′: Παπαδόπουλος αντι Ρότσα. Αποδοκιμάζεται ο φορ των Αγρινιωτών, ο οποίος έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό.

80′: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!  2-0

Ο Κούσας κάνει λάθος, ο Λουντ κλέβει και δίνει στον Μπεργκ, ο τελευταίος σουτάρει εκτός περιοχής, η μπάλα αλλάζει πορεία στον Κούσα και καταλήγει στα δίχτυα.

83′: Φεύγει μόνος του ο Βιγιαφάνιες, τον προλαβαίνει όμως ο Μύγας και τον κόβει την τελευταία στιγμή

86′: Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Π. Βλαχοδήμος βγάζει τη σέντρα, ο Μπεργκ παίρνει από κοντά την κεφαλιά και αστοχεί.

89′: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ! 3-0

Ο Μπεργκ αφήνει στον Βιγιαφάνιες, εκείνος βγάζει εξαιρετική κάθετη και ο αμαρκάριστος Λουντ εκτελεί τον Κυριακίδη για το 3-0.

90’+2: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ! 4-0

sup-pao-panai5Ο Ζέκα βγάζει ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Μπεργκ πιάνει αμέσως κεφαλιά και νικά τον Κυριακίδη, ο οποίος γλιστρά και πέφτει.

Έδρα έπαιξε ο Σελίμος όσον αφορά την διαχείριση του αγώνα κυρίως στην επανάληψη.

Παναθηναϊκός:

Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Ρέις (37΄ Κουρμπέλης), Μπεργκ, Ζέκα, Κλωναρίδης (46΄Π. Βλαχοδήμος), Βιγιαφάνιες , Χουλτ, Μολέδο, Εμποκού (77΄Λουντ), Κουλιμπαλί
Παναιτωλικός:

Κυριακίδης, Κούσας, Κλέσιο (72΄ Μουνιός), Μάκος, Μαρκόφσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Μύγας, Ρότσα (79′ Παπαδόπουλος), Λόπες, Χαντάκιας (66′ Κουτρουμάνος)

sup-pao-panai6

sup-pao-panai7

sup-pao-panai8

sup-pao-panai9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close