ΚινηματογράφοςΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

Μεγάλη ανταπόκριση σχολείων για την διανομή της ταινίας «Έξοδος 1826»

Ο Όμιλος Απογόνων Αγωνιστών 1821 γνωστοποίησε ότι η ανταπόκριση σχολείων σχετικά με την διανομή της ταινίας «Έξοδος 1826 έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Μάλιστα, σχετικά με την καταλληλότητα της ταινίας για παιδιά, παρατίθεται στο τέλος της ανακοίνωσης η επιστολή του Υπουργείου Παιδείας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Ευχαριστούμε για την απίστευτη ανταπόκριση που είχε η προσφορά μας. Επειδή λαμβάνουμε πλέον αιτήματα κατά εκατοντάδες, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής.

Οι αποστολές των DVDs θα ξεκινήσουν σε μία εβδομάδα, μόλις καταγραφούν τα στοιχεία σας και ετοιμαστούν τα πακέτα.

Σχετικά με την καταλληλότητα της ταινίας για παιδιά, σας παραθέτουμε στο τέλος του μηνύματος την επιστολή του Υπουργείου Παιδείας.

Πολλοί από εσάς ζητούν περισσότερα DVDs. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτό το αίτημα γιατί στόχος μας είναι να φθάσει η ταινία σε όλα τα σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Παρακαλούμε να οργανώσετε περισσότερες προβολές της ταινίας και να την διαθέσετε και εσείς και σε άλλα ιδρύματα στην περιοχή σας.

Επίσης έχουμε αιτήσεις και από νηπιαγωγεία και κατηχητικά. Θα παρακαλούσαμε και σε αυτές τις περιπτώσεις τα νηπιαγωγεία και τα κατηχητικά που θα λάβουν το DVD να το χρησιμοποιήσουν από κοινού με σχολεία της περιοχής τους.

Με την ευκαιρία σας υπενθυμίζουμε την εκδήλωση του Ομίλου Πολιτιστική δράση 2019. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για την δράση και τα βραβεία:

https://apogonoi1821.gr/defteros-diagonismos-politistiki-drasi-2019/

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για την δράση και τα βραβεία που έλαβαν οι νικητές το 2018:

https://apogonoi1821.gr/apotelesmata-diagonismou-politistiki-drasi-2018/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close