Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ανοικτοί οι δρόμοι στον Αράκυνθο – Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις (φωτο)

Με τρία μεγάλα μηχανήματα έργου ο Δήμος Μεσολογγίου από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 5 Ιανουαρίου πραγματοποιεί καθαρισμούς δρόμων από το χιόνι που οδηγούν στις ορεινές κοινότητες του Αρακύνθου, παρουσία των αντιδημάρχων Γ. Καραπαπά και Αγαθάγγελου Κότσαλου, του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΜ Γ. Κοντογιάννηκαθώς επίσης προέδρων των τοπικών κοινοτήτων.

Η σφοδρή χιονόπτωση που συνεχιζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας προκάλεσε προβλήματα στην οδική πρόσβαση τα οποία μάλιστα ξεκινούσαν από πολύ χαμηλότερα ύψη (Κάτω Ρέτσινα).

Αυτή τη στιγμή ο αποχιονισμός συνεχίζεται στις περιοχές των Ελληνικών, του Κουδουνίου και των οικισμών Μελικοκέϊκα και Καρύτσα.

Λόγω της χιονόπτωσης αυξημένη είναι η κίνηση των επισκεπτών στον ορεινό όγκο του Αρακύνθου, οι οδηγοί ωστόσο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ειδικά δε κατά τις βραδινές ώρες, η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα οχήματα κρίνεται απαραίτητη, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένεται να επικρατήσουν, ενδεχομένως να προκαλέσουν παγετό.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close