ΑτζένταΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ανοικτό κάλεσμα σε διαβούλευση για την ανάπλαση ιστορικών χώρων του Μεσολογγίου

«Ενοποίηση – Ανάπλαση ιστορικών χώρων στην «καρδιά» του Μεσολογγίου: Ο λόγος στους δημότες…», τιτλοφορείται η σχετική ενημέρωση του Δήμου Μεσολογγίου, με την οποία καλεί σε ανοικτή διαβούλευση όλους τους φορείς και κάθε ενδιαφερόμενο, στα πλαίσια του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Ιδεών που ξεκινά το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά:

«Το εμβληματικότερο ίσως έργο για την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου ξεκινά! Είναι η αξιοποίηση και η ανάδειξη του χώρου όπου βρίσκεται η καρδιά της Ιστορίας και του Πολιτισμού μας.

Ο σχεδιασμός όμως ενός τόσο σημαντικού έργου για τον τόπο μας πρέπει να συμπεριλάβει τις επιθυμίες και το όραμα όλων μας, διότι αποτελεί κοινό πόθο και ιστορική παρακαταθήκη.

Στα πλαίσια του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Ιδεών που ξεκινά το επόμενο διάστημα με αντικείμενο την ανάπλαση των ιστορικών μνημείων πέριξ του Κήπου των Ηρώων, της Πύλης και των εμβληματικών κτιρίων που περικλείει το Τείχος της Ιερής μας Πόλης καλούνται όλοι οι φορείς και κάθε ενδιαφερόμενος να λάβει μέρος στην διαβούλευση που ξεκινάει γι’ αυτό το σκοπό.

Όλοι μαζί συνδιαμορφώνουμε το Μεσολόγγι του μέλλοντος!

Συμμετέχετε στην τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 και ώρα 18:00 ακολουθώντας το σύνδεσμο»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button