Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μεγάλη συμμετοχή στην ανοικτή συζήτηση με τον Φάνη Κακριδή στο Αγρίνιο (φωτο & video)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία – ανοικτή συζήτηση με μαθητές, του διακεκριμένου ομότιμου Καθηγητή Κλασσικής Φιλολογίας κ. Φάνη Κακριδή στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα μαθητές του 3ου, 5ου  και 1ου Γυμνασίου Αγρινίου ανταποκρίθηκαν στο ανοικτό κάλεσμα του Συνδέσμου Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας και είχαν την τύχη να συνομιλήσουν για θέματα σχετικά με την γλώσσα και όχι μόνο, με τον διακεκριμένο πανεπιστημιακό δάσκαλο Κλασικής Φιλολογίας Φάνη Κακριδή.


Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος “Γνωρίζετε ότι μιλάτε Ομηρικά;” που πραγματοποιήθηκε από το Εργαστήριο “Γλώσσα και Λόγος” για δεύτερη χρονιά στην Παπαστράτειο Βιβλιοθήκη, με υπεύθυνο την φιλόλογο Ειρήνη Γιοπάνου, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας.

Η συνάντηση έγινε σε συγκινητική ατμόσφαιρα, κυρίως λόγω της παρουσίας, ως ακροατών, πολλών φιλολόγων, οι οποίοι υπήρξαν φοιτητές του καθηγητή Κακριδή.

“Ήταν ένα δίωρο επικοινωνίας μεταξύ τριών γενιών και μας άφησε με ικανοποίηση, χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον” αναφέρει η ανακοίνωση του συνδέσμου.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button