ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Ανοιχτή σύσκεψη φορέων Αιτωλοακαρνανίας-Ευρυτανίας στις 12/3 για τον οδικό άξονα Αγρίνιο-Καρπενήσι

Με συμμετοχή βουλευτών και αυτοδιοικητικών

Η συντονιστική επιτροπή πολιτών για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη βουλευτών, αυτοδιοικητικών και φορέων της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας το Σάββατο 12 Μαρτίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου.

Μοναδικό θέμα θα είναι ο συντονισμός δράσεων προς τα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου ο δρόμος Αγρίνιο-Καρπενήσι, ο πιο αδικημένος δρόμος της Ελλάδας, ο οποίος από το 1995 έχει ενταχθεί στο διευρωπαϊκό δίκτυο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία να υλοποιηθεί και να βγει η Αιτωλοακαρνανία επιτέλους από την απομόνωση.


Για το σκοπό αυτό απαιτείται η συστράτευση όλων των πολιτικών φορέων, βουλευτών και αυτοδιοικητικών της Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας. Για αυτό και η επιτροπή γνωστοποίησε το κάλεσμα αυτό εκτός από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Δήμαρχο Αγρινίου, Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχους Ευρυτανίας σε όλους τους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας. Α έγινε και στους ίδιους προσωπικά μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας αλλά και μέσω ηλεκτρονικής επιστολής, η οποία περιείχε μεταξύ άλλων συνημμένες τις χιλιάδες υπογραφές πολιτών που συγκεντρώθηκαν για το θέμα αυτό. Θεωρεί την παρουσία τους στη συνάντηση αυτή απαραίτητη και αυτονόητη προκειμένου να επιτευχθεί η υλοποίηση του στόχου.

«Στη συγκεκριμένη συνάντηση καλούνται και όσοι πολίτες έχουν υπογράψει και ενδιαφέρονται για το ζήτημα αυτό», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button