ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Ανοιχτές συγκεντρώσεις και ομιλίες διοργανώνει το ΚΚΕ Αιτωλοακαρνανίας

Σε Καινούργιο-Αγρίνιο-Αιτωλικό-Χαλκιόπουλο-Μεσολόγγι

Η Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, διοργανώνει ανοιχτές συγκεντρώσεις και ομιλίες, με τίτλο: «Μένουμε δυνατοί. Για να μην πληρώσουμε πάλι την κρίση τους»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΝΗ

  • Στις 8:30 μμ, στην κεντρική πλατεία στο Καινούργιο Τριχωνίδας, θα μιλήσει ο Γιάννης Καρναβιάς, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΝΗ

  • Στις 8:00 μμ, στην κεντρική πλατεία του Αγίου Κων/νου στο Αγρινίου, θα μιλήσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδος του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • Στις 8:30 μμ, στην κεντρική πλατεία στο Αιτωλικό, θα μιλήσει ο Θύμιος Γερολυμάτος, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας, δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • Στις 9:30 μμ, στο Χαλκιόπουλο, στο καφενείο της Τσαντή Μαρίνας, θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

  • Στις 8:30 μμ, στο λιμάνι (ιχθυόσκαλα) στο Μεσολόγγι, θα μιλήσει ο Μάκης Αραβανής, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδος του ΚΚΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button