Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ανοιχτά εμπορικά τα Σάββατα του καλοκαιριού: «Απόλυτα σύμφωνη» η Εστίαση του Αγρινίου

Ανοιχτά επικροτεί την σύσταση της πλειοψηφίας του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου για ανοικτά καταστήματα κάποια Σάββατα του Ιουλίου και του Αυγούστου, ο Σύλλογος της Εστίασης στην περιοχή του Αγρινίου.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο Σύλλογος κάνει λόγο για «μεγάλη απόφαση» και κίνηση που λαμβάνει ιδιαίτερη αξία.

Αναλυτικά:

«Σε αυτήν την δύσκολη υγειονομική, κοινωνική και οικονομική περίοδο που διανύουμε, καλούμαστε όλοι να αναθεωρήσουμε κάποιες από τις θεμελιώδες απόψεις μας και να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα.

Η εποχή αλλάζει και εμείς οφείλουμε να μην την αφήσουμε να μας προσπεράσει. Έτσι και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης μας μετά από πολλά χρόνια πήρε την μεγάλη απόφαση ώστε να παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα το Σάββατο εκτός ελαχίστων.

Σαν Εστίαση μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους και λαμβάνει ιδιαίτερη αξία αυτή η κίνηση, την οποία και συγχαίρουμε. Θέλουμε να είμαστε αρωγοί σε οτιδήποτε μπορεί να συνεισφέρει θετικά στο κοινωνικό σύνολο και να στηρίξουμε όλοι μας τις επιχειρήσεις της πόλης μας που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα τόσο επίπεδο υπηρεσιών όσο και εμπορικά σε σχέση με άλλες πόλεις. Στηρίζοντας τα μαγαζιά της πόλης μας στηρίζουμε μια θέση εργασίας και δημιουργούμε μια νέα ακόμα.

Η τύχη της πόλης μας εξαρτάται από όλους εμάς».

Ένα Σχόλιο

  1. Μη παραπληροφορείτε! Δεν υπήρξε ” πλειοψηφία του Εμπορικού Συλλόγου “. Δεν ρωτήθηκαν τα μέλη ( όπως είθισται ). Η απόφαση πάρθηκε σε επίπεδο συμβουλίου.
    Άλλο 5 άτομα να πάρουν απόφαση και άλλο 100 και 200.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button