Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ανησυχία για την ανοικτή για το κοινό ΔΕΥΑ Αγρινίου-τι απαντούν οι αρμόδιοι

Ανοιχτά παραμένουν τα ταμεία της ΔΕΥΑ Αγρινίου κατά την διάρκεια του δεύτερου lockdown.

Είναι δεδομένο πως υπάρχει μεν η σύσταση προς τους πολίτες από την κυβέρνηση για τον περιορισμό των μετακινήσεων στο ελάχιστο, καθώς και προς τους καταναλωτές αντί να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους στα γκισέ της Υπηρεσίας να γίνονται οι πληρωμές ηλεκτρονικά.

Είναι γεγονός ακόμη, πως στο πρώτο lockdown οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑ ήταν κλειστές προς το κοινό. Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από πολίτες αλλά και υπαλλήλους που βλέπουν καθημερινά τον κόσμο να σχηματίζει ουρές, τηρώντας βέβαια τα μέτρα προστασίας. Η ανησυχία όμως υπάρχει.

Έτσι, τίθεται θέμα προστασίας της δημόσιας υγείας, αφού η δημοτική επιχείρηση δέχεται πάνω από 200 πολίτες στα ταμεία και αλλού. Αντίθετα σε άλλες δημοτικές υπηρεσίες, η εξυπηρέτηση γίνεται τηλεφωνικά ή μέσω e-mail και αυτοπρόσωπα μόνο σε περίπτωση ανάγκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ταμεία, των υπηρεσιών της ΔΕΥΑ παραμένουν ανοιχτά σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Στο Αγρίνιο υπήρξαν πολίτες που δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν πληρωμές ηλεκτρονικά, ενώ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανονιστικό πλαίσιο για το κλείσιμο των ταμείων της Υπηρεσίας, σύμφωνα με πληροφορίες από την διοίκηση της Επιχείρησης.

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button