Γεγονότα

Ανησυχία για την 15χρονη εξαφανισθείσα

geg-astynomia-nyxta

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας, για την ανεύρεση της 15χρονης από χωριό του Θέρμου που χθες, ενώ έφυγε το πρωί από το σπίτι της για το Γυμνάσιο Θέρμου, δεν επέστρεψε ποτέ με αποτέλεσμα οι γονείς της να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr  η τοπική Αστυνομία, αναμένεται να ζητήσει και την συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για να διαπιστωθεί εάν η εξαφανισθείσα είχε λογαριασμό σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ή βρίσκονταν μέσω internet σε επαφή με κάποιο άτομο. Να σημειωθεί πως υπολογιστή δεν είχε στο σπίτι της, ούτε και κινητό τηλέφωνο.

Στο μεταξύ από το Αστυνομικό Τμήμα του Θέρμου, έχουν κληθεί να καταθέσουν άτομα του φιλικού και συγγενικού περιβάλλοντος της 15χρονης, σε μια προσπάθεια να πέσει φως στα αιτία της εξαφάνισης. Η Αστυνομία εξετάζει την υπόθεση με προσεκτικούς χειρισμούς αφού κρίνεται σοβαρή, ενώ έχουν ειδοποιηθεί οι Ελληνικές Αρχές και στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, σε περίπτωση που το κορίτσι θελήσει να πάει στην περιοχή καταγωγής τoυ, στην γειτονική χώρα.

Απορία πάντως προκαλεί το γεγονός πως σχεδόν δυο 24ωρα μετά,  δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία η κάποια φωτογραφία σχετικά με την εμφάνιση , τα ρούχα της 15χρονης κλπ σε μια προσπάθεια να βρεθούν άτομα που τυχόν να  την έχουν δει, ενώ δεν έχει ενεργοποιηθεί και ο μηχανισμος Amber Alert.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button