Γεγονότα

Άνευ ουσίας ενημέρωση του Υπ. Υγείας για το παλιό νοσοκομείο


koi-palio-nosokomeio1Χωρίς επί της ουσίας να υπάρχει οποιαδήποτε απάντηση για την απαξίωση και το πλιάτσικο στο παλιό νοσοκομείο του Αγρινίου, το Υπουργείο Υγείας έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση μετά την έκταση που έχει πάρει το θέμα, αναφερόμενο στον αξονικό τομογράφο και κάνοντας μια αόριστη επισήμανση για την αξιοποίηση του κτιρίου.

Αναλυτικά: “Κατόπιν επικοινωνίας του εκπρόσωπου Τύπου του Υπουργείου Υγείας, Φώτη Ιγνατίου, με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου μετά από σχετικά δημοσιεύματα, πρέπει να γίνει γνωστό ότι η μεταφορά του νοσοκομείου σε νέο κτήριο πραγματοποιήθηκε πριν από έναν περίπου χρόνο. Στις εγκαταστάσεις του παλαιού νοσοκομείου παραμένει ένας  αξονικός τομογράφος ο οποίος αναμένεται, το αμέσως προσεχές διάστημα, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Η διοίκηση του koi-palio-nosokomeio2Νοσοκομείου διαβεβαιώνει ότι ο αξονικός τομογράφος φυλάσσεται και συντηρείται όπως ακριβώς προβλέπεται.

 Η αιτία της καθυστέρησης της μεταφοράς του αξονικού οφείλεται σε καθαρά διαδικαστικούς λόγους και αναμένεται να γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα. Σε ό,τι αφορά, τέλος, την χρήση του κτηρίου σχετίζεται με τις αποφάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  η οποία και θα το χρησιμοποιήσει.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button