Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ζητούν άμεση συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Η απραξία της πλειοψηφίας της διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, τη στιγμή που σοβαρά ζητήματα εκκρεμούν, οδήγησε μέλη της μειοψηφίας, να ζητήσουν την άμεση σύγκληση του οργάνου.

Όπως τονίζουν οι κ. Ρούσης και Σκουφής, ζήτησαν ήδη με έγγραφό τους, από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας, Χρήστο Μαυραγάνη, την χωρίς χρονοτριβή σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου.


Μέσα στο πλαίσιο της συνδικαλιστικής δράσης της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας ζητήθηκε εγγράφως όπως τεθούν στην ημερήσια διάταξη και στα προς συζήτηση θέματα, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις, τα παρακάτω ζητήματα :

1. Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Ακαρνανίας.

2. Συζήτηση με αφορμή τον πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό της ανήλικης συμπολίτισσας μας, στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο Αιτ/νιας.

Πρόταση αφενός για ανακοίνωση καταδίκης των επεισοδίων και του σοβαρού τραυματισμού της ανήλικης, αφετέρου τρόπους συμβολικής ενίσχυσης και επίσκεψης της από αντιπροσωπεία της Ένωσης.

3. Οργάνωση – λειτουργία και στελέχωση της Β΄ Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ακαρνανίας με έκτακτες μεταθέσεις εκτός Δ.Α. Ακαρνανίας.

4. Συνάντηση με την Φυσική και Πολιτική Ηγεσία.

5. Αναδιοργάνωση Υπηρεσιών Ακαρνανίας και ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό. Ίδρυση οργάνωση και Λειτουργία Μόνιμης Διμοιρίας Μέτρων Τάξης καθώς και Αστυνομικής Υπηρεσίας στο Αεροδρόμιο Ακτίου – Βόνιτσας.

6. Η Έκδοση της Εβδομαδιαίας Υπηρεσίας, τα Μέτρα Τάξης και η Έγκαιρη έκδοση των διαταγών – που θα συμβάλει αφενός στον καλύτερο Υπηρεσιακό και οικογενειακό προγραμματισμό αφετέρου στην αποφυγή της εξουθένωσης του αστυνομικού προσωπικού.

7. Οχήματα – Εφόδια και ο γενικότερος πεπαλαιωμένος εξοπλισμός των Υπηρεσιών (ΔΙ.ΑΣ., Ο.Π.Κ.Ε., Ασφάλεια, Α.Τ., Τ.Μ.Δ., Τ.Α.Δ., Τροχαία κλπ). Αντικατάσταση και ανακατανομή υλικών και μέσων.

8. Εκδήλωση για τα παιδιά των αστυνομικών του πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

9. Ενημέρωση του Δ.Σ. από το νομικό σύμβουλο της ένωσης για ποινικές υποθέσεις μελών της ένωσης, τυχόν διώξεις – παράσταση πολιτικής αγωγής κλπ.

10. Μετακινήσεις – αποσπάσεις μελών της ένωση κλπ.

11. Πρόγραμμα συναντήσεων με φορείς και συντονισμό δράσεων (π.χ., ΕΛΕΠΑΠ, Χαμόγελο του παιδιού, Ξενώνα κακοποιημένων γυναικών – ΔΟΜΗ κλπ).

12. Ονοματοδοσία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α. Ακαρνανίας σε αίθουσα Αστυφύλακα Παναγιώτη Δήμου ο οποίος το έτος 2003 τραυματίστηκε θανάσιμα σε διατεταγμένη Υπηρεσία.

Το έγγραφο υπογράφουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας του συνδυασμού Ανεξάρτητη Μαχητική Ακαρνανία Δημήτριος Ρούσης και Λάμπρος Σκουφής.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button