ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ανεβαίνουν οι τόνοι στον Δήμο Μεσολογγίου για τη διένεξη εργαζομένων κοινωνικών δομών

"Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται κ. Καραπάνο"

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη “Κοινωνία Μπροστά” με την οποία απαντά σε αυτή του Δήμου Μεσολογγίου, σχετικά με διένεξη εργαζομένων κοινωνικής δομής του Δήμου Μεσολογγίου.

Στην απάντηση του ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, ανέφερε ότι “δεν έχει σταματημό ο ηθικός και πολιτικός κατήφορος της παράταξης “Κοινωνία Μπροστά” και του επικεφαλής του Παναγιώτη Παπαδόπουλου” για να απαντήσει σήμερα ο συνδυασμός ότι “προφανώς και έχετε ενοχληθεί σφόδρα για τη συγκρότηση της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης «συμμαχία για το μέλλον».


Αναλυτικά η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης αναφέρει τα εξής:

Όποιος έχει τη μύγα… μυγιάζεται κ. Καραπάνο!

Κύριε Καραπάνο, η απάντησή σας σχετικά με τα διαδραματιζόμενα στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, δεν μας εξέπληξε. Εξάλλου η πολιτεία σας στα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα ΚΔΑΠ και «Βοήθεια στο Σπίτι» αποτελεί πεδίον δόξης “λαμπρόν” για την διοίκηση που μέχρι σήμερα έχετε ασκήσει.

Όμως, δεν απαντάτε επί της ουσίας:

– Συνέβη, ναι ή όχι, το περιστατικό;
– Υπάρχει, ναι ή όχι, η σχετική αναφορά;
– Είναι, ναι ή όχι, υποψήφιοί σας οι “αντιδικούντες”;

Άκρα του τάφου σιωπή και η μπάλα στην εξέδρα…

Προφανώς και έχετε ενοχληθεί σφόδρα για τη συγκρότηση της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον Παντελή Σκαρμούτσο, την οποία στηρίζουν ανοικτά τρεις (3) αυτοδιοικητικές παρατάξεις – κινήσεις (Κατσούλης – Μπρούμας – Παπαδόπουλος).

Μάλλον ανεβάσατε “υψηλό πυρετό” την αποφράδα εκείνη ημέρα ανακοίνωσης της υποψηφιότητας, γιατί θεωρούσατε ότι πάτε να κάνετε ένα εκλογικό περίπατο. Αμ δε! Είπαμε, θα τον πιείτε τον καφέ και κρύο και σκέτο…

Σας έχω επισημάνει, ουκ ολίγες φορές, να μην ανακατεύετε το Νοσοκομείο με τα αυτοδιοικητικά. Για άλλη μια φορά όμως το διαπράξατε λόγω του πανικού που σας διακατέχει. Ακούστε λοιπόν:

α) Είστε άσχετος για το πως λειτουργεί το ΕΚΑΒ στις διακομιδές των ασθενών. Ένα τηλέφωνο στους αρμόδιους θα σας διαφωτίσει. Εξάλλου το ΕΚΑΒ είναι αυτόνομη υπηρεσία και δεν ανήκει στο Νοσοκομείο!

β) Απεχθάνεστε και το δείχνετε σε κάθε ευκαιρία, την δουλειά που γίνεται στο Νοσοκομείο, παρότι είστε ο πρώτος δημότης της πόλης! Αντί λοιπόν να το στηρίζετε εμπράκτως, το συκοφαντείτε σε κάθε ευκαιρία. Η δημόσια υγεία, κύριε Δήμαρχε, είναι αγαθό που ανήκει σε όλους και ως εκ τούτου την όλη συμπεριφορά σας την παραδίδω στην κρίση των συμπολιτών μας.

Τα περί δικαιοσύνης και οι απειλές του “αυτοφωράκια” των δημοτικών εκλογών, σας τα επιστρέφω αρμοδίως, δηλώνοντας ότι το σχετικό σας κείμενο είναι συκοφαντικό και επισύρει νομικές συνέπειες… Έχω στέρεα την πεποίθηση ότι σε λίγο θα είστε παρελθόν. Όμως, σας δηλώνω, για μια ακόμη φορά, έχω το ηθικό και πολιτικό ανάστημα να σας αντιμετωπίσω και στο παρόν και στο εγγύς μέλλον. Και για να τελειώνουμε κ. Καραπάνο, όπως λέει και μια μεγάλη Γαλλίδα ηθοποιός «Αγαπώ τους ανθρώπους που δεν φοβούνται την ετυμηγορία». Εσείς την φοβάστε;

ΥΓ1. Απαντήστε λοιπόν συγκεκριμένα, πόσους εργαζόμενους στα συγκεκριμένα προγράμματα έχετε εξωθήσει να είναι υποψήφιοι μαζί σας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ή θέλετε να σας το πούμε εμείς; Είναι ηθικό;

ΥΓ2. Και επειδή για μια ακόμη φορά με εγκαλείτε για τη δουλειά μου στο Νοσοκομείο, ανακοινώνω σήμερα στους συμπολίτες μας και σε σας προσωπικά, την έγκριση τεσσάρων (4) νέων μόνιμων θέσεων για τη στελέχωση του Νοσοκομείου μας (ένας καρδιολόγος, ένας χειρούργος, ένας γυναικολόγος και ένας νεφρολόγος)! Ελπίζω να λάβουμε την έγκρισή σας για το “απρόσμενο” αυτό δώρο που σας προφέρουμε…

Πάνος Παπαδόπουλος
Επικεφαλής του Συνδυασμού «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Αναπληρωτής Διοικητικής Γ.Ν. Αιτωλ/νίας
για τη Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου
«ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button