ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Ανέθεσε νομική εκπροσώπηση στον Κούγια ο Απόλλωνας

«Κι αν είπαμε καμιά κουβέντα ρε Αλέξη, νερό κι αλάτι», είναι το «σύνθημα» στον Απόλλωνα Σμύρνης που ανέθεσε τη νομική του εκπροσώπηση στον Κούγια.

Να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για παραμονή εκτός γηπέδου επιδιώκει ο Απόλλων Σμύρνης. Και επιχειρεί να ανακαλύψει υπαιτιότητα του Παναιτωλικού στην εξεταζόμενη υπόθεση για στοιχηματισμό στο ματς με τον ΟΦΗ. Για το λόγο αυτό, ανέθεσε τη νομική της εκπροσώπηση στον… Αλέξη Κούγια.


Αναμενόμενο; Απόλυτα. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει; Ποιος άλλος θα μπορούσε να ασχοληθεί; Εξάλλου ο εν λόγω κύριος πολλάκις το έχει κάνει με τον Παναιτωλικό μετά το περσινό χουνέρι του.

Το δικηγορικό του γραφείο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι απέστειλε εξώδικη πρόσκληση να «τρέξει» τάχιστα η υπόθεση. Έχει συμφέρον ο Απόλλωνας, τα έχουμε ξαναπεί.

Επαναλαμβάνει δε τα ψεύδη περί εμπλοκής φροντιστή. Εν πάσει περιπτώσει, φαίνεται ότι οι δύο πλευρές ξέχασαν τα μεταξύ τους θέματα. Προ διετίας ο Κούγιας χαρακτήριζε τον Μονεμβασιώτη «υποκριτή». Ο Μονεμβασιώτης απαντούσε ότι «το ύψος του δεν χαλάει τις καλές σχέσεις με την ΑΕΛ». Θα πορευτούν πλέον μαζί, αδελφωμένα.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια:

«Στο δικηγορικό μας γραφείο ανατέθηκε από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κο Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και το νομικό σύμβουλό της κο Βασίλη Γκαγκάτση η νομική εκπροσώπηση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ως έχουσας άμεσο έννομο συμφέρον επί της υποθέσεως του παράνομου στοιχηματισμού του γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και του φροντιστή της ως άνω ομάδας σε σημαντικές διαδικαστικές στιγμές, τις οποίες γνώριζαν εκ των προτέρων, άλλωστε γι’ αυτό στοιχημάτισαν, αναφορικά με τον αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ της 19ης αγωνιστικής της Super League 1 που έληξε με σκορ 2-4.

Η παράνομη συμπεριφορά των ως άνω έχει επιβεβαιωθεί στην πράξη από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, αφού ήδη και οι δύο απολύθηκαν.

Σήμερα το δικηγορικό μας γραφείο απέστειλε εξώδικη πρόσκληση προς: 1. Τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Πειθαρχικών Αδικημάτων σχετικών με το ποδόσφαιρο (Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα) της ΕΠΟ κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, 2. Τον κ. Πρόεδρο, τα Μέλη και τους Ερευνητές της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και 3. Τον κ. Πρόεδρο και τα μέλη ΔΣ της Super League 1, τους οποίους προσκαλούμε να ενεργήσουν τάχιστα τις όποιες προβλεπόμενες διαδικαστικές νόμιμες ενέργειες, ώστε η διερεύνηση αυτής της ιδιαίτερα δυσφημιστικής για το ελληνικό ποδόσφαιρο παράνομης συμπεριφοράς να έχει ολοκληρωθεί σε όλους τους βαθμούς δικαιοδοσίας και να έχει εκδοθεί αμετάκλητη απόφαση μέχρι την ημέρα επικυρώσεως της βαθμολογίας των play out της Super League 1.

Αθήνα, 24/03/2022

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξιος Χ. Κούγιας»

titormosnet.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button