Δυτική Ελλάδα

Ανέλαβε στο νοσοκομείο Αργολίδας ο Λάμπρος Δημητρογιάννης

koi-dimitrogiannis-argolidaΑνέλαβαν καθήκοντα ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας 30χρονος ψυχολόγος Λάμπρος Δημητρογιάννης καθώς και ο αναπληρωτής του (υπεύθυνος για το Νοσοκομείο Ναυπλίου) Διονύσιος Στασινόπουλος.

Στο Νοσοκομείο Άργους έγινε η τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον απερχόμενο διοικητή Γιάννη Άρχοντα που αναλαμβάνει τη διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου.

Οι τοποθετήσεις των νέων διοικητών νοσοκομείων από τον Άδωνη Γεωργιάδη στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας σχολιάστηκε ότι έγιναν με καθαρά κομματικά κριτήρια, και αυτό ισχύει και για τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν για την Αργολίδα.

Ο Αγρινιώτης κ. Δημητρογιάννης από τον Σεπτέμβριο του 2012 μέχρι σήμερα ήταν διοικητής στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Αλιεύσαμε στο ίντερνετ κάποια στοιχεία από το βιογραφικό του 30χρονου:

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1983 και είναι πτυχιούχος ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το οποίο και έχει τιμηθεί για την εθελοντική του προσφορά.
Ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης, διετέλεσε αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. και εκπροσώπησε τους φοιτητές σε όλα τα όργανα συνδιοίκησης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στην Ανάπτυξη Προγραμμάτων Προαγωγής και Αγωγής Υγείας.
Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτωλ/νιας (2006-2010) και μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου τακτικού συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ και εκπρόσωπος της νεολαίας στα τελευταία συνέδρια της Ν.Δ. To 2010 ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος. Η τοποθέτησή του ως Διοικητή στο Νοσοκομείο Αγρινίου σύμφωνα με τους επικριτές του οφείλεται στις πολύ καλές σχέσεις του με τον συμπατριώτη του Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά.

Ο Διονύσιος Στασινόπουλος
Ο αναπληρωτής Διοικητής (υπεύθυνος για το Νοσοκομείο Ναυπλίου) Διονύσιος Στασινόπουλος τον περασμένο Αύγουστο διορίστηκε από τον Υπουργό Αδωνη Γεωργιάδη αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κρεστένων, αν και με βάση τον αριθμό των κλινών δεν προβλέπεται τέτοια θέση. Ο κ. Στασινόπουλος, το 2011 ήταν αναπληρωτής γραμματέας στην Επιτροπή Προμηθειών Υγείας (Ε.Π.Υ.) του Υπουργείου Υγείας και μόλις ο Ανδρέας Λυκουρέτζος ανέλαβε καθήκοντα Υπουργού, τον τοποθέτησε στο υπουργικό του γραφείο…

argolika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button