ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής: Διαλύεται η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ αν φύγει ο Παπαχριστόπουλος

Διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αλλά και κάθε άλλης κοινοβουλευτικής ομάδας, η οποία δεν θα πληροί την προϋπόθεση των πέντε βουλευτών εκλεγμένων με το ίδιο κόμμα δείχνει η γνωμοδότηση της επιστημονικής υπηρεσίας της Βουλής.

Oι σχετικές πληροφορίες φαίνεται πως έχουν φτάσει και στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛ, όπου το κλίμα εδώ και λίγες ώρες είναι αρκετά βαρύ.


Σύμφωνα με συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής, ο κ. Βούτσης θα ενημερώσει σχετικά τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες λίγο μετά από τις 19:15, ενώ ενδεικτικό των ραγδαίων εξελίξεων είναι ότι αύριο στις 9:30 το πρωί και πριν από την έναρξη της συνεδρίασης στην Ολομέλεια για την ένταξη της Β.Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ θα συνεδριάσει εκτάκτως η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για ενημέρωση και λήψη απόφασης.

Έτσι αν ο κ. Καμμένος προχωρήσει σε διαγραφή του κ. Παπαχριστόπουλου με την έναρξη της συνεδρίασης είναι πολύ πιθανό η Κ.Ο των ΑΝ.ΕΛ να διαλυθεί αμέσως και ο εισηγητής της να μην έχει δικαίωμα τοποθέτησης στην Ολομέλεια.

Διαβάστε τη γνωμοδότηση εδώ.Πηγή ρεπορτάζ: Real.gr


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button