Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αναβολή της πέμπτης εκδήλωσης της Σχολής Τοπικής Ιστορίας “Αθ. Παλιούρας” στο Αγρίνιο

Με ανακοίνωσή της η Σχολή Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού «Αθανάσιος Παλιούρας» γνωστοποίησε την αναβολή της παρουσίασης «Η δράση της “Αμερικανικής Περίθαλψης Πολεμοπαθών Παιδιών” στην Αιτωλοακαρνανία κατά τη μεταπολεμική περίοδο».

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Σχολή Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού «Αθανάσιος Παλιούρας», που λειτουργεί το Τμήμα Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, ανακοινώνει την αναβολή της πέμπτης εκδήλωσης του προγράμματος της περιόδου 2019-2020. Πρόκειται για την παρουσίαση, που θα έκανε την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 στις 7:00 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο, ο Απόστολος Τσάντζαλος M.Sc., Φιλόλογος / Ιστορικός–Κοινωνιολόγος, Καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με θέμα: «Η δράση της “Αμερικανικής Περίθαλψης Πολεμοπαθών Παιδιών” στην Αιτωλοακαρνανία κατά τη μεταπολεμική περίοδο».
Η παραπάνω απόφαση ελήφθη για προληπτικούς λόγους και την προστασία του κοινού της πόλης, από την απειλή της επιδημίας του κορωνοϊού. Για την ομιλία αυτή θα οριστεί νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button