sliderΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Δεύτερη αναβολή στη δικαστική διαμάχη Κωνσταντάρα- Κασόλα: «Το έβαλε στα πόδια», λέει ο δήμαρχος Θέρμου (φωτο)

Αναβλήθηκε για τον Μάρτιο του 2019 η δικαστική διαμάχη μεταξύ του δημάρχου Θέρμου κ. Σπύρου Κωνσταντάρα και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Θέρμου κ. Θόδωρου Κασόλα, μετά από μήνυση που υπέβαλε ο πρώτος σε βάρος του δεύτερου, για συκοφαντική δυσφήμηση.

Την αναβολή της δίκης που ζήτησε η πλευρά του κ. Κασόλα έγινε δεκτή από το δικαστήριο.


Να σημειωθεί ότι αφορμή για τη μήνυση σε βάρος του κ. Κασόλα, στάθηκε ανακοίνωσή του για το έργο της «διαμόρφωσης του προαυλίου Γυμνασίου Θέρμου».

Το δικαστήριο επρόκειτο να γίνει στις 19/12 ωστόσο η πλευρά του Θ. Κασόλα είχε αιτηθεί και τότε αναβολή, με τη δίκη να ορίζεται για σήμερα, 28 Δεκεμβρίου. Στο δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου παρέστησαν και οι δύο πλευρές, ωστόσο δόθηκε η αναβολή για τον επόμενο Μάρτιο. (σημερινές φωτό από το δικαστικό μέγαρο Αγρινίου)

Πριν από λίγη ώρα, ο δήμαρχος Θέρμου, με ανάρτηση όλο νόημα στο προφίλ του στο facebook άφησε να εννοηθεί πως η αντίπαλη πλευρά ουσιαστικά «το ‘βαλε στα πόδια», πράγμα που ανέφερε και επίσημα με ανακοίνωσή του στη συνέχεια.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρει: «…Όμως και κατά τη σημερινή δικάσιμο «το ‘βαλε στα πόδια» ισχυριζόμενος ότι έχει συνήγορο εξ Αθηνών που δεν μπορούσε να παραστεί , ενώ η συνήγορος του κατά την πρώτη δικάσιμο σήμερα παρίστανε το θεατή, με αποτέλεσμα να αιτηθεί δεύτερη αναβολή . Όλες αυτές οι «επινοήσεις» του κ. Κασόλα προκειμένου να αποφύγει την κρίση της Δικαιοσύνης , γίνεται με σκοπό να αιωρούνται εις βάρος μου οι δυσφημιστικές διαδόσεις ,αν και δήλωνε με δελτία τύπου , ότι «έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Η ανάρτηση του Σπ. Κωνσταντάρα στο facebook:

Η ανακοίνωσή του:

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ «ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ» Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ .

Μετά τη χυδαία συκοφαντική εκστρατεία εις βάρος μου με δελτίο τύπου στα ΜΜΕ και στις εφημερίδες στις 18-12-2018 του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Θέρμου για το έργο της «διαμόρφωσης του προαυλίου Γυμνασίου Θέρμου» , αναγκάστηκα να προσφύγω στη Δικαιοσύνη για να προστατεύω κατά απόλυτο τρόπο την προσωπικότητα μου , την πολιτική , οικογενειακή και επαγγελματική μου υπόσταση.

Και ενώ ανέμενα να παρουσιαστεί με ανδρεία ενώπιον της Δικαιοσύνης και να αποδείξει αυτά που ισχυρίστηκε , στην πρώτη δικάσιμο της 19-12-2018 με το πρόσχημα της προετοιμασίας της απολογίας του αιτήθηκε αναβολή και έλαβε προθεσμία μέχρι σήμερα 28-12-2018 . Όμως και κατά τη σημερινή δικάσιμο «το ‘βαλε στα πόδια» ισχυριζόμενος ότι έχει συνήγορο εξ Αθηνών που δεν μπορούσε να παραστεί, ενώ η συνήγορος του κατά την πρώτη δικάσιμο σήμερα παρίστανε το θεατή, με αποτέλεσμα αιτηθεί δεύτερη αναβολή.

Όλες αυτές οι «επινοήσεις» του κ. Κασόλα προκειμένου να αποφύγει την κρίση της Δικαιοσύνης , γίνεται με σκοπό να αιωρούνται εις βάρος μου οι δυσφημιστικές διαδόσεις ,αν και δήλωνε με δελτία τύπου , ότι «έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».
Όμως σήμερα για δεύτερη φορά την απέφυγε !

Επειδή η πολιτική, οικογενειακή και επαγγελματική διαδρομή μου , είναι απόλυτα διάφανη από τα δύσκολα παιδικά μου χρόνια που σπούδαζα εργαζόμενος και μη δίνοντας δικαίωμα σε κανέναν να κηλιδώσει αυτή την πορεία μου με συκοφαντικές και ψευδείς διαδόσεις παρουσιάζοντας με διεφθαρμένο και συναλλασσόμενο , έχω να δηλώσω ότι μένω αμετακίνητος στην Έγκληση μου προς αποκατάσταση της τιμής και υπολήψεως μου και η όποια αποζημίωση μου επιδικαστεί θα την καταθέσω εξ ολοκλήρου σε Ίδρυμα παιδιών με αναπηρία του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Τέλος, ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Δημήτριο Νικάκη , ο οποίος μου πρότεινε και παρέστη αφιλοκερδώς στην υπεράσπιση της πολιτικής αγωγής μου , αλλά και όλους τους συναδέλφους μου , που δηλώνουν παρόντες για την αποκατάσταση της αλήθειας και της δικαιοσύνης , γνωρίζοντας όλοι το δημόσιο ήθος μου επί 25 χρόνια ως μαχόμενου δικηγόρου, πολίτη , οικογενειάρχη και πολιτικού .

Ο Δήμαρχος Θέρμου

Σπυρίδων Κωνσταντάρας

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pistiolas omilia 1000x563 (1) Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

3 Σχόλια

  1. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΩΗΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΗ. ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΟΥ Θ. ΚΑΣΟΛΑΣ ΘΑ ΑΘΩΩΘΕΙ!

    1. Γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Δήμαρχος Θέρμου ότι είναι νόμιμο και αναφαίρετο δικαιώμα εκάστου κατηγορουμένου να επιλέγει τον ή τους συνηγόρους υπεράσπισης του. Η υποφαινομένη συνήγορος του κατηγορουμένου κ. Κασόλα κατά την πρώτη δικάσιμο, είχε από τον εντολέα της ακριβώς την εντολή να παραστεί και να τον εκπροσωπήσει κατά την αυτόφωρη διαδικασία. και αυτή την εντολή εξετέλεσε. Τον καλώ , λοιπόν, από αυτήν την σελίδα εις την οποία δημοσιεύσε όσα πλήττουν βάναυσα και υπαίτια την επαγγελματική μου υπόσταση ως δικηγόρου ασκούσης επί εικοσαετία την ενεργή δικηγορία, να ανακαλέσει και να αποκαταστήσει άμεσα, την ένεκα του ανωτέρω δημοσιευματός του, υπαιτιώς πληγείσα επαγγελματική μου υπόσταση. Δεν με εκφράζουν οι μηνύσεις και δεν αποτελούν προσφιλή τακτική μου. Δεν θα ήθελα να αποτελέσουν τον μόνο τρόπο αποκατάστασης της εξ υπαιτιότητός του τρωθείσης επαγγελματικής μου υπόστασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button