Αθλητισμός

Αναβολή απόφασης, στον αέρα ο τελικός!

telikosΧρειάστηκε να φτάσουμε στις 4 τα ξημερώματα για να φανεί άλλη μια φορά πως είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι. Η πολύωρη συνεδρίαση στην ΓΓΑ δεν έβγαλε καμία απόφαση για τον τελικό! Το… μπαλάκι πάει στην ΕΠΟ και την Παρασκευή «κληρώνει»!

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου, που βγήκε στην δημοσιότητα λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής έχει ως εξής:

«Με βάση την τήρηση των κανόνων της νομιμότητας και την ασφάλεια των πολιτών πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται σε εξέλιξη, διαβουλεύσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών (ΕΛΑΣ, ΕΠΟ, ομάδες) ούτως ώστε να μπορέσει να ξεπεραστεί το πρόβλημα των μη αριθμημένων εισιτηρίων, που υπάρχει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και εμποδίζει την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλου Ποδοσφαίρου.
Αναμένουμε την τελική πρόταση από τη διοργανώτρια Αρχή η οποία θα εξασφαλίζει τόσο την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, όσο και την ασφάλεια των θεατών αλλά και την ελάχιστη, κατά το δυνατόν, ταλαιπωρία τους. Το πρωί θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Έχουμε τονίσει ξανά ότι ο Τελικός του Σαββάτου αποτελεί ένα πολλαπλό τεστ. Ένα τεστ για όλους μας. Δεν ξεκίνησε καλά. Αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι η προσήλωση της Πολιτείας στην ουσιαστική εφαρμογή του Νόμου».
Από το Υπουργείο, παραδέχονται ουσιαστικά και τα δικά τους λάθη τονίζοντας πως το τεστ δεν ξεκίνησε καλά, ενώ το… μπαλάκι πάει και στην ΕΠΟ που πρέπει το πρωί της Παρασκευής να επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να τακτοποιήσει το θέμα των εισιτηρίων κάτι που φαντάζει δύσκολο, όσο δύσκολο δηλαδή είναι με τα τωρινά δεδομένα να γίνει και το παιχνίδι του τελικού!

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button