Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αναβλήθηκε η δίκη των αγροτών για το μπλόκο στο Χαλίκι Αιτωλικού

Εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας, αναβλήθηκε η δίκη των αγροτών στο Μεσολόγγι, για το μπλόκο στο Κεφαλόβρυσο. Την σχετική ενημέρωση κάνει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων:

“Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει ότι λόγv της πανδημίας του κορονοιού, η δίκη ενάντια στο αγροτικό κίνημα, ενάντια στον αγώνα για τα δίκαια αιτήματα μας την Tρίτη 13/04/21 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Το αγροτικό κίνημα παραμένει σε θέση μάχης, στον αγώνα ενάντια στην καταστολή και στην τρομοκρατία για όποτε και αν μεταφερθεί η δίκη, στον αγώνα για τα δίκαια αιτήματά μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέσα από τους Αγροτικούς Συλλόγους, με τη μαζικοποίηση των Αγροτικών μας Συλλόγων, μέσα από την Ομοσπονδία μας, την πάλη για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας.
Σε αυτό τον αγώνα εκφράστηκε έντονη στήριξη, συμπαράσταση και αλληλεγγύη από φορείς και σωματεία ενάντια στην άδικη δίωξή μας”.

Ένα Σχόλιο

 1. Άρθρο 227 Παρακώλυση συγκοινωνιών
  Ισχύον Άρθρο:
  1. Όποιος παρεμποδίζει ή διαταράσσει σε μεγάλη έκταση ή για μεγάλο χρονικό διάστημα τη λειτουργία των κοινόχρηστων συγκοινωνιακών μέσων, και ιδίως αυτοκινητοδρόμου, σιδηροδρόμου, πλοίου, αεροπλάνου ή λεωφορείου, τιμωρείται με φυλάκιση από τρεις μήνες ως πέντε έτη και χρηματική ποινή.

  2. Αν ο δράστης της πράξης της προηγούμενης παραγράφου είναι νόμιμος εκπρόσωπος συγκοινωνιακής εγκατάστασης ή επιχείρησης ή μέλος της διοίκησης ή υπεύθυνος της ασφάλειας αυτής ή εργαζόμενος ή συνεργάτης αυτής ή τελεί την πράξη κατ’ επάγγελμα ή αποβλέπει να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο περιουσιακό όφελος επιβάλλεται φυλάκιση από τρία ως πέντε έτη και χρηματική ποινή.

  3. Αν από την πράξη προκλήθηκε κατάσταση κοινής ανάγκης, επιβάλλεται κάθειρξη ως δέκα έτη.

  4. Αν η πράξη τελέστηκε από αμέλεια, επιβάλλεται φυλάκιση μέχρι έξι μήνες ή χρηματική ποινή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button