ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Αναβάλλονται οι εξετάσεις για τις πιστοποιήσεις αγγλικών του Michigan

Εξαιτίας της πανδημίας

Αναβάλλονται λόγω της πανδημία του κορωνοϊού οι εξετάσεις για την πιστοποίησης αγγλικής γλώσσας του Michigan Language Assessment.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:


“Λόγω του αυξανόμενου αριθμού κρουσμάτων του ιού COVID-19 και σύμφωνα με τις υφιστάμενες κυβερνητικές διατάξεις περί καραντίνας, απαγορεύσεων κυκλοφορίας και ταξιδιωτικών περιορισμών, το Michigan Language Assessment έλαβε τη δύσκολη απόφαση να αναβάλει τη διεξαγωγή των εξετάσεων ECCE και ECPE που είχε προγραμματιστεί για τις 12-13 Δεκεμβρίου 2020 στην Ελλάδα.

Οι εξετάσεις ECCE και ECPE αποτελούν διακεκριμένες πιστοποιήσεις Αγγλικής που έχουν δημιουργήσει και συνεχίζουν να δημιουργούν εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες για εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών στην Ελλάδα.

Το Michigan Language Assessment, σε συνεννόηση με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, έλαβε την απόφαση να μεταθέσει τη διεξαγωγή των εξεταστικών περιόδων Δεκεμβρίου προκειμένου να διασφαλίσει ότι η υγεία και η ασφάλεια των μαθητών, οικογενειών και καθηγητών τους, του προσωπικού εξεταστικών κέντρων καθώς και της ευρύτερης Ελληνικής κοινωνίας δεν τίθενται σε κίνδυνο κατά τη διάρκεια της πανδημίας σε εξέλιξη.”

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button