ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ανατέθηκε η σύμβαση για τους πεζοδρόμους του Αγρινίου-ανάδοχος για το γήπεδο της Λεπενούς

Σημαντικές αποφάσεις στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αγρινίου

Σημαντικές αποφάσεις ελήφθησαν στη συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Αγρινίου στις 14 Ιουνίου.

Αναλυτικά, εγκρίθηκε η κατακύρωση αναδόχου του έργου: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Τ.Δ. ΛΕΠΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» προϋπολογισμού 670.000 €.


Η Επιτροπή προχώρησε στην ανάθεση της σύμβασης: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» ΠΥ 4.000.000,00 € .

Εγκρίθηκε η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΩΝ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2022»

Αποφασίστηκε η κατακύρωση του έργου: «Προμήθεια και τοποθέτηση στεγάστρων για την αναβάθμιση των στάσεων, με στόχο την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Αγρινίου – Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ΠΥ 108.454,91€.

Επίσης, η Επιτροπή, προχώρησε στην κατακύρωση του έργου: “ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ Τ.Κ. ΣΠΟΛΑΪΤΑΣ” ΠΥ 120.000,00 € και στην κατάρτιση των όρων διακήρυξης μίσθωσης ακινήτων για τη στέγαση των Νηπιαγωγείων: 2ου Νηπιαγωγείου Αγίου Κωνσταντίνου, 8ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου, 2ου Τμήματος του 15ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου, 18ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου, 21ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου, του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου & του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

«Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε», καταλήγει στην σχετική του ανάρτηση ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Αγρινίου, Βασίλης Φωτάκης.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button