ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αναστολές και πρόστιμα σε καταστήματα σε Στράτο- Μακρυνεία για ανεμβολίαστους σε εσωτερικό χώρο

Δύο συλλήψεις, πρόστιμα σε καταστηματάρχες και πελάτες και επτά ημέρες αναστολής για δύο καταστήματα είναι τα αποτελέσματα των χθεσινών ελέγχων για την τήρηση των μέτρων πρόληψης ασθενειών λόγω κορωνοϊού.

Πρόστιμο 300 ευρώ καλούνται να πληρώσουν δύο πελάτες ενός καφενείου και ενός ψητοπωλείου στη Στράτο και στη Μακρυνεία αντίστοιχα καθότι βρίσκονταν στο εσωτερικό των καταστημάτων δίχως να έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά εμβολιασμού/ νόσησης, όπως προέκυψε μετά από ελέγχους της ειδικής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας και της ειδικής ομάδας ελέγχου καταστημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, αντίστοιχα.

Από 2.000 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε στους υπεύθυνους των δύο καταστημάτων (στην μία περίπτωση σε προσωρινά υπεύθυνο), καθώς και επταήμερη αναστολή λειτουργίας.

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Μακρυνού, από τους αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων καταστημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος έναν πελάτη, ο οποίος δεν κατείχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματός του και στον πελάτη βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ».

«Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε χωριό του Αγρίνιου, από τους αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος έναν πελάτη, ο οποίος δεν κατείχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Στον προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματός του, ενώ στον πελάτη βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση
Back to top button