ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Αναστέλλεται το κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Βόνιτσα

Είχε προγραμματιστεί για τις 27/11-ανακοίνωση του γραφείου του Κ. Καραγκουνη

Ο Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης έχει μεταφέρει, εδώ και καιρό, προς την ηγεσία της Τράπεζας Πειραιώς το δίκαιο αίτημα των κατοίκων τόσο της Ματαράγκας όσο και της Βόνιτσας, που είναι κατά βάση αγροτικές περιοχές να μην κλείσουν τα δύο αυτά καταστήματα.

Έχει επισημανθεί ότι στα καταστήματα αυτά εξυπηρετούνται κυρίως αγρότες, πελάτες δηλαδή που ανήκαν παλιά στην Αγροτική Τράπεζα.

Μια τέτοια απόφαση θα προκαλούσε μεγάλο κοινωνικό κόστος, ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων περιορισμών της μετακίνησης και θα αποτελούσε μεγάλο πλήγμα στην οικονομική δραστηριότητα των περιοχών.

Ειδικά στην Βόνιτσα, που οι πελάτες εξυπηρετούνται μέχρι και τον Μύτικα, το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο διότι παράλληλα κλείνει και το κατάστημα της ΕθνικήςΤράπεζας.
Πέραν τούτου, επισημάνθηκε ιδιαιτέρως και η προοπτική ανάπτυξης της περιοχής μετά και την αναβάθμιση του αεροδρομίου του Ακτίου αλλά και γενικότερων επενδυτικών σχεδίων που βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης στην ευρύτερη περιοχή.

Η Τράπεζα Πειραιώς ενημέρωσε σήμερα τον κ. Καραγκούνη ότι αναστέλλεται προς το παρόν το κλείσιμο του καταστήματος στη Βόνιτσα.

Ο κ. Καραγκούνης, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του γραφείου του, σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές θα εντείνει την προσπάθεια ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία των καταστημάτων σε αυτή την πολύ ευαίσθητη χρονική στιγμή και ευελπιστεί στην πολύ καλή συνεργασία και στην θετική αντιμετώπιση από την Τράπεζα Πειραιώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button