Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αναστέλλεται η δια ζώσης παράδοση μαθημάτων στο ΕΠΑΛ Ναυπάκτου

Eως και την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, με απόφαση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας αναστέλλεται η δια ζώσης παράδοση των μαθημάτων στο 1ου ΕΠΑΛ Ναυπάκτου λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19.

Στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα τα μαθήματα, έως και την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021, θα παραδίδονται μέσω του συστήματος τηλεκπαίδευσης.

H σχετική ενημέρωση, συνεχίζει:

“Έχοντας ως κύριο μέλημα την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας, η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου Ναυπακτίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του ΕΠΑΛ, προχώρησε σε εκτεταμένες απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους του σχολικού κτηρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι, όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε εξετάσεις COVID-19 μπορούν να:

1. Απευθύνονται στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου (t: 26343 60000)
2. Επισκέπτονται την πλατφόρμα testing.gov.gr ώστε να κλείνουν το ραντεβού τους για rapid test στο κτήριο Τσώνη (ισόγειο, παραλία Ψανής) από το προσωπικό της ΤΟΜΥ Μεσολογγίου.

Επιπλέον, σήμερα, Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 από τις 12:00-14:00 διεξάγονται στην Πλατεία Φαρμάκη rapid tests από τις Κινητές Μονάδες Υγείας Μεσολογγίου-Ναυπακτίας υπό την εποπτεία της ΤΟΜΥ Μεσολογγίου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button