ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Ανασκευάζει ο Φερνάντεθ: “Ποτέ δεν έχω επικρίνει επιτρεπόμενες εκδηλώσεις”

Μέσα από νέα ανάρτησή του στο Twitter, ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Ζεσούς Φερνάντεθ ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε άσκησε κριτική σε όσους διαδήλωσαν για το θάνατο του Τζόρτζ Φλόιντ.

“Το μόνο πράγμα που επικρίνω στο tweet μου είναι ο τρόπος και το συνηθισμένο διπλό κριτήριο με το οποίο προσπάθησαν να δαιμονοποιήσουν μερικούς για την υπεράσπιση ενός πράγματος”, τονίζει χαρακτηριστικά.


Ολόκληρη η ανάρτησή του:

“Με αφορμή τη σημερινή δημοσίευση στη MARCA,η οποία μπορεί να οδηγήσει σε παρερμηνείες, θέλω να καταστήσω σαφές ότι ΠΟΤΕ δεν έχω επικρίνει ούτε επικρίνω νομικές και επιτρεπόμενες εκδηλώσεις για οποιονδήποτε λόγο και θα καταδικάζω πάντα ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ τύπο βίας χωρίς διάκριση. Είχα, έχω και θα έχω φίλους και συναδέλφους έγχρωμους τους οποίους πάντα σεβόμουν και θα σέβομαι… το μόνο πράγμα που επικρίνω στο tweet μου είναι ο τρόπος και το συνηθισμένο διπλό κριτήριο με το οποίο κάποιος προσπάθησε να δαιμονοποιήσει μερικούς για την υπεράσπιση ενός πράγματος και με άλλους αντίστοιχα όχι.

Από εδώ ενθαρρύνω τους συμμετέχοντες στο κίνημα #BlackLivesMattters όχι μόνο να πολεμήσουν για τον θάνατο του G.Floyd, μα να παλέψουν για τη ζωή χιλιάδων έγχρωμων ανθρώπων που «πέφτουν» από τα χέρια αυτών των ίδιων ανθρώπων”.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button