Απίστευτο: Στέλεχος του δήμου Αγρινίου κάνει bullying σε ερασιτέχνες αθλητές!

Μάλλον η πιο προσβλητική, απαξιωτική ανάρτηση που κινείται μάλιστα στα όρια του ρατσισμού και που έχουμε δει στα social media της περιοχής το τελευταίο διάστημα, είναι εκείνη γνωστού στελέχους του δήμου Αγρινίου, του υπευθύνου Παιδείας και δια βίου μάθησης, γυμναστή, Θανάση Μουρτζιάπη.

Όποιος αντέχει, μπορεί να την διαβάσει παρακάτω, όπου επιδίδεται σε ένα πρωτοφανές κρεσέντο υποτιμητικών χαρακτηρισμών κατά συμπολίτη του μιλώντας για “νούμερο”, γενικεύει μιλώντας στον πληθυντικό επίσης για “νούμερα” και χαχανίζει ειρωνικά κάνοντας λόγο για “παραληπόμενα”, με αυτή την ορθογραφία. Η σχετική ανάρτηση συνοδεύεται και με την αντιστοίχου ύφους φωτογραφία. Για ποιο όμως θέμα;


Μα… για την συμμετοχή συμπολιτών του στον Μαραθώνιο!

Μίσος και ύβρεις από έναν άνθρωπο του αθλητισμού, της παιδείας και του πολιτισμού, με θέση ευθύνης! Όσοι ξέρουν τα τοπικά πράγματα καταλαβαίνουν ότι επιτίθεται, επί της ουσίας, κατά στελέχους δημοτικής παράταξης , δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης συγκεκριμένα, με το οποίο έχει κάποιο πρόβλημα, όπως φαίνεται.

Χαρακτηρίζει μάλιστα “ακατονόμαστο” τον προπονητή του, που επίσης είναι πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία…

Αλλά κι έτσι να μην ήταν, σε οποιονδήποτε κι αν αναφερόταν, η ουσία δεν θα άλλαζε.

Κάποιος πρέπει να πάρει θέση και να λάβει τις αντίστοιχες αποφάσεις…

Κι αυτός ο “κάποιος” δεν είναι άλλος από τον δήμαρχο Αγρινίου. Πρέπει να τον επαναφέρει στην θέση του ώστε να προστατευτεί ο μέσος ερασιτέχνης από το ακατανόητο αυτό bullying. Εκτός κι αν είναι ο ίδιος προστατευόμενος. Δεν επιτρέπεται να ειρωνεύεται προπονητές, να βγάζει τοξικό μίσος για συμπολίτες του. Την ώρα, μάλιστα, που και άλλο μέλος της οικογένειάς του έχει θέση – κλειδί στα δημοτικά αθλητικά πράγματα.

Από που πηγάζει άραγε αυτή η ασύδοτη συμπεριφορά από έναν δημοτικό υπάλληλο;

Δεν μπορεί να ανέχεται λοιπόν ο δήμος κάποιον που υπηρετεί έναν θεσμό στην τοπική κοινωνία, που έχει έναν παιδευτικό και κοινωνικό ρόλο. Να του επιτρέπει να κάνει bullying σε ερασιτέχνες αθλητές, σε ανθρώπους που με περηφάνια και κόπο τρέχουν σε έναν Μαραθώνιο, να αναφέρεται υποτιμητικά στους προπονητές και τις οικογένειες τους.

Που τρέχουν όπως γουστάρουν σε τελική ανάλυση και λένε όσα “ευχαριστώ” γουστάρουν στην οικογένειά τους και σε όποιον άλλον!

Δείτε την ανάρτηση:

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: αθήνα ανάρτηση αυθεντικός μαραθώνιος δήμος Αγρινίου Θανάσης Μουρτζιάπης Μουρτζιάπης υπεύθυνος παιδείας