Aνάρπαστα τα εισιτήρια με Ολυμπιακό Βόλου

Δυνατά στην καθοριστική μάχη με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν έχει μπει μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας του Παναιτωλικού, αλλά και ο κόσμος του.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Παναιτωλικού, που στο παιγνίδι με τον Ηρακλή, είχε μετατρέψει την εξέδρα πραγματικά σε «καμίνι» θα δώσει και αύριο τη δική του μάχη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την κερδίσει.


Ήδη από σήμερα το πρωί στις 10 που τα εισιτήρια έχουν τεθεί στην κυκλοφορά, έγιναν ανάρπαστα και είναι αρκετά πιθανό σήμερα κιόλας  να εξαντληθούν αφού υπήρχαν ουρές από νωρίς το πρωί στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Σε ένα καθοριστικό παιγνίδι όπως είναι το αυριανό και την χρονική στιγμή που γίνεται ο αγώνας, οι οπαδοί του Παναιτωλικού, οργανωμένοι και μη έχουν καταλάβει τη σημασία και την τεράστια προσπάθεια που κάνει η ομάδα και δίνουν κι αυτοί τον δικό τους αγώνα. Οι προϋποθέσεις που υπάρχουν αύριο αλλά και η κρισιμότητα του αγώνα, αφού με νίκη ο Παναιτωλικός αγκαλιάζει την άνοδο, θα φέρουν και πάλι στο γήπεδο περίπου 6 χιλιάδες κόσμο.

Ο Φίλιππος Δάρλας, δηλώθηκε να εκτίσει τις δυο αγωνιστικές ημέρες της τιμωρίας του στα παιγνίδια με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και τον Ολυμπιακό Βόλου στον Βόλο.

Σήμερα η προπόνηση είναι στις 7 μ.μ. κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Γ.Μ.

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress